Vloerkleed Antalya – Antraciet – 240 x 340

129,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8694257067453
Beschrijving

Vloerkleed Antalya – Antraciet

Dit vloerkleed zorgt niet alleen voor meer ambiance in jouw woning maar is mede nog is gezellig zacht aangezien het een poolhoogte heeft van maar liefst 30mm. 

Dit artistieke tapijt doet een ruimte eigenlijk altijd extreem en door de meerdere dimensies die wij aanbieden kan jij het uitmuntende dimensies kiezen om jouw huis- of slaapkamer te stijlen. Dit vloerkleed is een volle eyecatcher en dat voor een vlijmscherpe prijs!

Materiaal
Dit vloerkleed is gefabriceerd van 100% Polyester. Polyester is een synthetische vezel; een soort kunststof dat wordt gesponnen tot garen, waaruit het vloerkleed geweven wordt. De kleuren van polyester vloerkleden komen extra kostelijk tot hun recht. Dit materiaal is probleemloos in hanteer en vlekken zijn met een vochtige doek comfortabel schoon te maken op dit tapijt. Dit tapijt is machine geweven. 

Onderhoud
Als je wilt dat je vloerkleed er netjes uit blijft zien, kun je het beste de stofzuiger benuttigen met een gladde stofzuigermond om vuil, haren en stof tussen de vezels te verwijderen. Om pluizen tegen te gaan, raden we aan om het kleed te stofzuigen voordat je het gebruikt. Als er hardnekkige vlekken zijn, is het beter om het vloerkleed professioneel te laten reinigen.

Om plaatselijke slijtage te voorkomen, raden wij aan om het vloerkleed eens per maand te draaien. Het is mede beter om het vloerkleed zo min soms in contact te laten komen met water of andere vloeistoffen.

Poolhoogte
De poolhoogte verwijst naar de dikte van het vloerkleed. Hoe hoger de pool, hoe dikker het kleed. De poolhoogte van dit vloerkleed is 30mm en is daarmee hoogpolig. Hoogpolige vloerkleden bieden verscheidene voordelen, onder andere extra comfort, een sfeer verbeterende virtuositeit, decoratieve waarde en ze zijn mede warmte houdend, wat ze een gewaardeerde beslissing maakt voor ieder interieur.

Extra informatie
Merk

Kleur

Vorm

Materiaal

Poolhoogte

Hoogpolig

EAN

8694257067453

Denk ook aan...

-81%
14,99

0 beoordelingen

Levertijd: 1 - 3 werkdagen

-17%
-25%
89,99

0 beoordelingen

Levertijd: 2 - 4 werkdagen

-67%