Vloerkleed Antalya – Beige – 80 x 250

34,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8694257074857
Beschrijving

Vloerkleed Antalya – Beige

Dit vloerkleed zorgt niet alleen voor meer sfeer in jouw woning maar is mede nog is uiterst zacht doordat het een poolhoogte heeft van maar liefst 30mm. 

Dit smaakvolle tapijt doet een ruimte eigenlijk altijd goed en door de allerlei maten die wij presenteren kan jij het ideale formaat selecteren om jouw huis- of slaapkamer te stijlen. Dit vloerkleed is een absolute must have en dat voor een scherpe prijs!

Materiaal
Dit vloerkleed is gemaakt van 100% Polyester. Polyester is een synthetische vezel; een soort kunststof dat wordt gesponnen tot garen, waaruit het vloerkleed geweven wordt. De kleuren van polyester vloerkleden komen extra juist tot hun recht. Dit equipage is simpelweg in bedien en vlekken zijn met een vochtige doek aangenaam schoon te maken op dit tapijt. Dit tapijt is machine geweven. 

Onderhoud
Als je wilt dat je vloerkleed er netjes uit blijft zien, kun je het mooiste de stofzuiger toepassen met een gladde stofzuigermond om vuil, haren en stof tussen de vezels te verwijderen. Om pluizen tegen te gaan, raden we aan om het kleed te stofzuigen voordat je het ingezet. Als er hardnekkige vlekken zijn, is het beter om het vloerkleed professioneel te laten reinigen.

Om plaatselijke slijtage te voorkomen, raden wij aan om het vloerkleed eens per maand te rondraaien. Het is tevens leuker om het vloerkleed zo min mogelijk in contact te laten komen met water of andere vloeistoffen.

Poolhoogte
De poolhoogte verwijst naar de dikte van het vloerkleed. Hoe hoger de pool, hoe dikker het kleed. De poolhoogte van dit vloerkleed is 30mm en is daarmee hoogpolig. Hoogpolige vloerkleden bieden vele voordelen, onder andere additionele comfort, een stemming verbeterende virtuositeit, decoratieve waarde en ze zijn bovendien warmte houdend, wat ze een geliefde beslissing maakt voor ieder binnenhuis.

Extra informatie
Merk

Vorm

Materiaal

Poolhoogte

Hoogpolig

EAN

8694257074857