Vloerkleed Antalya – Bruin – 140 x 200

39,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8694257067217
Beschrijving

Vloerkleed Antalya – Bruin

Dit vloerkleed zorgt niet alleen voor meer ambiance in jouw huis maar is tevens nog is gemoedelijk zacht aangezien het een poolhoogte heeft van maar liefst 30mm. 

Dit stijlvolle tapijt doet een ruimte eigenlijk altijd ultiem en door de meerdere maten die wij aanbieden kan jij het bovenmatige afmeting beslissen om jouw huis- of slaapkamer te stijlen. Dit vloerkleed is een maximale must have en dat voor een vlijmscherpe prijs!

Materiaal
Dit vloerkleed is gefabriceerd van 100% Polyester. Polyester is een synthetische vezel; een soort kunststof dat wordt gesponnen tot garen, waaruit het vloerkleed geweven wordt. De kleuren van polyester vloerkleden komen additionele maximaal tot hun recht. Dit materiaal is makkelijk in bedien en vlekken zijn met een vochtige doek moeiteloos schoon te maken op dit tapijt. Dit tapijt is machine geweven. 

Onderhoud
Als je wilt dat je vloerkleed er netjes uit blijft zien, kun je het mooiste de stofzuiger gebruiken met een gladde stofzuigermond om vuil, haren en stof tussen de vezels te verwijderen. Om pluizen tegen te gaan, raden we aan om het kleed te stofzuigen voordat je het ingezet. Als er hardnekkige vlekken zijn, is het beter om het vloerkleed professioneel te laten reinigen.

Om plaatselijke slijtage te voorkomen, raden wij aan om het vloerkleed eens per maand te draaien. Het is bovendien beter om het vloerkleed zo min misschien in contact te laten komen met water of andere vloeistoffen.

Poolhoogte
De poolhoogte verwijst naar de dikte van het vloerkleed. Hoe hoger de pool, hoe dikker het kleed. De poolhoogte van dit vloerkleed is 30mm en is daarmee hoogpolig. Hoogpolige vloerkleden bieden vele voordelen, bijv. extra comfort, een sfeer verbeterende uitstraling, decoratieve waarde en ze zijn ook warmte houdend, wat ze een populaire keuzemogelijkheid maakt voor ieder binnenwerk.

Extra informatie
Merk

Kleur

Vorm

Materiaal

Poolhoogte

Hoogpolig

EAN

8694257067217

Denk ook aan...

-50%
49,99

7 beoordelingen

Levertijd: 1 - 3 werkdagen