Vloerkleed Antalya – Bruin – 200 x 290

84,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8694257060874
Beschrijving

Vloerkleed Antalya – Bruin

Dit vloerkleed waakt niet alleen voor meer sfeer in jouw huis maar is mede nog is heerlijk zacht omdat het een poolhoogte heeft van maar liefst 30mm. 

Dit stijlvolle tapijt doet een ruimte eigenlijk altijd maximaal en door de meerdere formaten die wij introduceren kan jij het uitmuntende formaat kiezen om jouw huis- of slaapkamer te stijlen. Dit vloerkleed is een totale eyecatcher en dat voor een scherpe prijs!

Materiaal
Dit vloerkleed is ontwikkeld van 100% Polyester. Polyester is een synthetische vezel; een soort kunststof dat wordt gesponnen tot garen, waaruit het vloerkleed geweven wordt. De kleuren van polyester vloerkleden komen extra maximaal tot hun recht. Dit materiaal is functioneel in gebruik en vlekken zijn met een natte doek simpelweg schoon te maken op dit tapijt. Dit tapijt is machine geweven. 

Onderhoud
Als je wilt dat je vloerkleed er netjes uit blijft zien, kun je het beste de stofzuiger benuttigen met een gladde stofzuigermond om vuil, haren en stof tussen de vezels te verwijderen. Om pluizen tegen te gaan, raden we aan om het kleed te stofzuigen voordat je het ingezet. Als er hardnekkige vlekken zijn, is het beter om het vloerkleed professioneel te laten reinigen.

Om plaatselijke slijtage te voorkomen, raden wij aan om het vloerkleed eens per maand te omdraaien. Het is bovendien leuker om het vloerkleed zo min misschien in contact te laten komen met water of andere vloeistoffen.

Poolhoogte
De poolhoogte verwijst naar de dikte van het vloerkleed. Hoe hoger de pool, hoe dikker het kleed. De poolhoogte van dit vloerkleed is 30mm en is daarmee hoogpolig. Hoogpolige vloerkleden bieden vele voordelen, bijv. extra luxe, een ambiance verbeterende look, decoratieve waarde en ze zijn tevens warmte houdend, wat ze een populaire keus maakt voor ieder interieur.

Extra informatie
Merk

Kleur

Vorm

Materiaal

Poolhoogte

Hoogpolig

Motief

Ruimte

Woonkamer, Slaapkamer

EAN

8694257060874