Vloerkleed Antalya – Bruin – 60 x 110

9,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8694257060928
Beschrijving

Vloerkleed Antalya – Bruin

Dit vloerkleed waakt niet alleen voor meer sfeer in jouw woonhuis maar is ook nog is heerlijk zacht aangezien het een poolhoogte heeft van maar liefst 30mm. 

Dit stijlvolle tapijt doet een ruimte eigenlijk altijd maximaal en door de uiteenlopende verhoudingen die wij presenteren kan jij het volmaakte maten vaststellen om jouw huis- of slaapkamer te stijlen. Dit vloerkleed is een gehele must have en dat voor een snijdende prijs!

Materiaal
Dit vloerkleed is gecreëerd van 100% Polyester. Polyester is een synthetische vezel; een soort kunststof dat wordt gesponnen tot garen, waaruit het vloerkleed geweven wordt. De kleuren van polyester vloerkleden komen aanvullende maximaal tot hun recht. Dit equipage is comfortabel in bedien en vlekken zijn met een vochtige doek comfortabel schoon te maken op dit tapijt. Dit tapijt is machine geweven. 

Onderhoud
Als je wilt dat je vloerkleed er netjes uit blijft zien, kun je het mooiste de stofzuiger gebruiken met een gladde stofzuigermond om vuil, haren en stof tussen de vezels te verwijderen. Om pluizen tegen te gaan, raden we aan om het kleed te stofzuigen voordat je het ingezet. Als er hardnekkige vlekken zijn, is het leuker om het vloerkleed professioneel te laten reinigen.

Om plaatselijke slijtage te voorkomen, raden wij aan om het vloerkleed eens per maand te draaien. Het is mede leuker om het vloerkleed zo min toevallig in contact te laten komen met water of andere vloeistoffen.

Poolhoogte
De poolhoogte verwijst naar de dikte van het vloerkleed. Hoe hoger de pool, hoe dikker het kleed. De poolhoogte van dit vloerkleed is 30mm en is daarmee hoogpolig. Hoogpolige vloerkleden bieden vele voordelen, onder andere additionele comfort, een ambiance verbeterende virtuositeit, decoratieve waarde en ze zijn bovendien warmte houdend, wat ze een geliefde beslissing maakt voor ieder binnenwerk.

Extra informatie
Merk

Kleur

Vorm

Materiaal

Poolhoogte

Hoogpolig

Motief

Ruimte

Woonkamer, Slaapkamer

EAN

8694257060928

Denk ook aan...

-44%
24,99

5 beoordelingen

Levertijd: Voor 23:45 besteld = morgen in huis!