Vloerkleed Antalya – Creme – 100 x 200

34,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8694257067781
Beschrijving

Vloerkleed Antalya – Creme

Dit vloerkleed waakt niet alleen voor meer sfeer in jouw woonruimte maar is bovendien nog is lekker zacht doordien het een poolhoogte heeft van maar liefst 30mm. 

Dit stijlvolle tapijt doet een ruimte eigenlijk altijd extreem en door de meerdere maten die wij introduceren kan jij het uitstekende formaat selecteren om jouw huis- of slaapkamer te stijlen. Dit vloerkleed is een totale must have en dat voor een vlijmscherpe prijs!

Materiaal
Dit vloerkleed is gefabriceerd van 100% Polyester. Polyester is een synthetische vezel; een soort kunststof dat wordt gesponnen tot garen, waaruit het vloerkleed geweven wordt. De kleuren van polyester vloerkleden komen extra maximaal tot hun recht. Dit materiaal is moeiteloos in gebruik en vlekken zijn met een vochtige doek makkelijk schoon te maken op dit tapijt. Dit tapijt is machine geweven. 

Onderhoud
Als je wilt dat je vloerkleed er netjes uit blijft zien, kun je het mooiste de stofzuiger utliseren met een gladde stofzuigermond om vuil, haren en stof tussen de vezels te verwijderen. Om pluizen tegen te gaan, raden we aan om het kleed te stofzuigen voordat je het gebruikt. Als er hardnekkige vlekken zijn, is het beter om het vloerkleed professioneel te laten reinigen.

Om plaatselijke slijtage te voorkomen, raden wij aan om het vloerkleed eens per maand te omdraaien. Het is mede leuker om het vloerkleed zo min misschien in contact te laten komen met water of andere vloeistoffen.

Poolhoogte
De poolhoogte verwijst naar de dikte van het vloerkleed. Hoe hoger de pool, hoe dikker het kleed. De poolhoogte van dit vloerkleed is 30mm en is daarmee hoogpolig. Hoogpolige vloerkleden bieden vele voordelen, zoals extra comfort, een sfeer verbeterende look, decoratieve waarde en ze zijn bovendien warmte houdend, wat ze een populaire optie maakt voor ieder interieur.

Extra informatie
Merk

Kleur

Vorm

Materiaal

Poolhoogte

Hoogpolig

EAN

8694257067781

Denk ook aan...

-50%
59,99

3 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen