Vloerkleed Antalya – Creme – 80 x 150

19,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8694257060973
Beschrijving

Vloerkleed Antalya – Creme

Dit vloerkleed waakt niet alleen voor meer sfeer in jouw woning maar is ook nog is lekker zacht doordat het een poolhoogte heeft van maar liefst 30mm. 

Dit trendy tapijt doet een ruimte eigenlijk altijd fijn en door de allerlei formaten die wij presenteren kan jij het mooie maten besluiten om jouw huis- of slaapkamer te stijlen. Dit vloerkleed is een totale must have en dat voor een snijdende prijs!

Materiaal
Dit vloerkleed is ontworpen van 100% Polyester. Polyester is een synthetische vezel; een soort kunststof dat wordt gesponnen tot garen, waaruit het vloerkleed geweven wordt. De kleuren van polyester vloerkleden komen extra maximaal tot hun recht. Dit materiaal is gemakkelijk in gebruik en vlekken zijn met een vochtige doek comfortabel schoon te maken op dit tapijt. Dit tapijt is machine geweven. 

Onderhoud
Als je wilt dat je vloerkleed er netjes uit blijft zien, kun je het beste de stofzuiger benuttigen met een gladde stofzuigermond om vuil, haren en stof tussen de vezels te verwijderen. Om pluizen tegen te gaan, raden we aan om het kleed te stofzuigen voordat je het gebruikt. Als er hardnekkige vlekken zijn, is het beter om het vloerkleed professioneel te laten reinigen.

Om plaatselijke slijtage te voorkomen, raden wij aan om het vloerkleed eens per maand te draaien. Het is ook beter om het vloerkleed zo min soms in contact te laten komen met water of andere vloeistoffen.

Poolhoogte
De poolhoogte verwijst naar de dikte van het vloerkleed. Hoe hoger de pool, hoe dikker het kleed. De poolhoogte van dit vloerkleed is 30mm en is daarmee hoogpolig. Hoogpolige vloerkleden bieden vele voordelen, bijv. additionele comfort, een sfeer verbeterende virtuositeit, decoratieve waarde en ze zijn tevens warmte houdend, wat ze een geliefde beslissing maakt voor ieder binnenwerk.

Extra informatie
Merk

Kleur

Vorm

Materiaal

Poolhoogte

Hoogpolig

Motief

Ruimte

Woonkamer, Slaapkamer

EAN

8694257060973