Vloerkleed Antalya – Creme – 80 x 250

34,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8694257067279
Beschrijving

Vloerkleed Antalya – Creme

Dit vloerkleed waakt niet alleen voor meer sfeer in jouw woonhuis maar is bovendien nog is lekker zacht doordat het een poolhoogte heeft van maar liefst 30mm. 

Dit hippe tapijt doet een ruimte eigenlijk altijd fijn en door de verschillende dimensies die wij introduceren kan jij het ideale afmeting selecteren om jouw huis- of slaapkamer te stijlen. Dit vloerkleed is een totale must have en dat voor een vlijmscherpe prijs!

Materiaal
Dit vloerkleed is ontworpen van 100% Polyester. Polyester is een synthetische vezel; een soort kunststof dat wordt gesponnen tot garen, waaruit het vloerkleed geweven wordt. De kleuren van polyester vloerkleden komen additionele optimaal tot hun recht. Dit materiaal is makkelijk in gebruik en vlekken zijn met een natte doek probleemloos schoon te maken op dit tapijt. Dit tapijt is machine geweven. 

Onderhoud
Als je wilt dat je vloerkleed er netjes uit blijft zien, kun je het mooiste de stofzuiger benuttigen met een gladde stofzuigermond om vuil, haren en stof tussen de vezels te verwijderen. Om pluizen tegen te gaan, raden we aan om het kleed te stofzuigen voordat je het ingezet. Als er hardnekkige vlekken zijn, is het leuker om het vloerkleed professioneel te laten reinigen.

Om plaatselijke slijtage te voorkomen, raden wij aan om het vloerkleed eens per maand te draaien. Het is ook leuker om het vloerkleed zo min misschien in contact te laten komen met water of andere vloeistoffen.

Poolhoogte
De poolhoogte verwijst naar de dikte van het vloerkleed. Hoe hoger de pool, hoe dikker het kleed. De poolhoogte van dit vloerkleed is 30mm en is daarmee hoogpolig. Hoogpolige vloerkleden bieden menig voordelen, bijv. extra comfort, een stemming verbeterende uitstraling, decoratieve waarde en ze zijn tevens warmte houdend, wat ze een populaire optie maakt voor ieder interieur.

Extra informatie
Merk

Kleur

Vorm

Materiaal

Poolhoogte

Hoogpolig

EAN

8694257067279