Vloerkleed Antalya – Grijs – 160 x 230

57,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8694257061062
Beschrijving

Vloerkleed Antalya – Grijs

Dit vloerkleed waakt niet alleen voor meer sfeer in jouw huis maar is mede nog is eigenaardig zacht doordien het een poolhoogte heeft van maar liefst 30mm. 

Dit stijlvolle tapijt doet een ruimte eigenlijk altijd maximaal en door de diverse maten die wij presenteren kan jij het mooie maten kiezen om jouw huis- of slaapkamer te stijlen. Dit vloerkleed is een gehele must have en dat voor een scherpe prijs!

Materiaal
Dit vloerkleed is gemaakt van 100% Polyester. Polyester is een synthetische vezel; een soort kunststof dat wordt gesponnen tot garen, waaruit het vloerkleed geweven wordt. De kleuren van polyester vloerkleden komen extra betrouwbaar tot hun recht. Dit materiaal is domweg in gebruik en vlekken zijn met een natte doek aangenaam schoon te maken op dit tapijt. Dit tapijt is machine geweven. 

Onderhoud
Als je wilt dat je vloerkleed er netjes uit blijft zien, kun je het eersterangs de stofzuiger gebruiken met een gladde stofzuigermond om vuil, haren en stof tussen de vezels te verwijderen. Om pluizen tegen te gaan, raden we aan om het kleed te stofzuigen voordat je het toepast. Als er hardnekkige vlekken zijn, is het beter om het vloerkleed professioneel te laten reinigen.

Om plaatselijke slijtage te voorkomen, raden wij aan om het vloerkleed eens per maand te rondraaien. Het is mede leuker om het vloerkleed zo min toevallig in contact te laten komen met water of andere vloeistoffen.

Poolhoogte
De poolhoogte verwijst naar de dikte van het vloerkleed. Hoe hoger de pool, hoe dikker het kleed. De poolhoogte van dit vloerkleed is 30mm en is daarmee hoogpolig. Hoogpolige vloerkleden bieden verscheidene voordelen, onder andere extra comfort, een sfeer verbeterende virtuositeit, decoratieve waarde en ze zijn mede warmte houdend, wat ze een populaire keuze maakt voor ieder interieur.

Extra informatie
Merk

Kleur

Vorm

Materiaal

Poolhoogte

Hoogpolig

EAN

8694257061062