Vloerkleed Antalya – Grijs – 200 x 290

84,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8694257061055
Beschrijving

Vloerkleed Antalya – Grijs

Dit vloerkleed zorgt niet alleen voor meer stemming in jouw woning maar is ook nog is heerlijk zacht doordat het een poolhoogte heeft van maar liefst 30mm. 

Dit stijlvolle tapijt doet een ruimte eigenlijk altijd optimaal en door de verschillende afmetingen die wij aanbieden kan jij het overmatige afmeting bepalen om jouw huis- of slaapkamer te stijlen. Dit vloerkleed is een maximale eyecatcher en dat voor een snijdende prijs!

Materiaal
Dit vloerkleed is gemaakt van 100% Polyester. Polyester is een synthetische vezel; een soort kunststof dat wordt gesponnen tot garen, waaruit het vloerkleed geweven wordt. De kleuren van polyester vloerkleden komen extra juist tot hun recht. Dit materiaal is probleemloos in gebruik en vlekken zijn met een vochtige doek domweg schoon te maken op dit tapijt. Dit tapijt is machine geweven. 

Onderhoud
Als je wilt dat je vloerkleed er netjes uit blijft zien, kun je het beste de stofzuiger gebruiken met een gladde stofzuigermond om vuil, haren en stof tussen de vezels te verwijderen. Om pluizen tegen te gaan, raden we aan om het kleed te stofzuigen voordat je het benuttigd. Als er hardnekkige vlekken zijn, is het leuker om het vloerkleed professioneel te laten reinigen.

Om plaatselijke slijtage te voorkomen, raden wij aan om het vloerkleed eens per maand te omkeren. Het is ook mooier om het vloerkleed zo min mogelijk in contact te laten komen met water of andere vloeistoffen.

Poolhoogte
De poolhoogte verwijst naar de dikte van het vloerkleed. Hoe hoger de pool, hoe dikker het kleed. De poolhoogte van dit vloerkleed is 30mm en is daarmee hoogpolig. Hoogpolige vloerkleden bieden menig voordelen, zoals extra comfort, een ambiance verbeterende uitstraling, decoratieve waarde en ze zijn mede warmte houdend, wat ze een favoriete optie maakt voor ieder interieur.

Extra informatie
Merk

Kleur

Vorm

Materiaal

Poolhoogte

Hoogpolig

EAN

8694257061055

Denk ook aan...

-50%
149,00

2 beoordelingen

Levertijd: 5-10 werkdagen

-50%
-50%
-28%
14,99

0 beoordelingen

Levertijd: 2 - 4 werkdagen

-59%