Vloerkleed Antalya – Mokka – 120 x 170

34,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8694257061130
Beschrijving

Vloerkleed Antalya – Mokka

Dit vloerkleed zorgt niet alleen voor meer stemming in jouw woning maar is ook nog is gemakkelijk zacht aangezien het een poolhoogte heeft van maar liefst 30mm. 

Dit stijlvolle tapijt doet een ruimte eigenlijk altijd optimaal en door de allerlei afmetingen die wij presenteren kan jij het foutloze afmeting selecteren om jouw huis- of slaapkamer te stijlen. Dit vloerkleed is een absolute eyecatcher en dat voor een snijdende prijs!

Materiaal
Dit vloerkleed is ontworpen van 100% Polyester. Polyester is een synthetische vezel; een soort kunststof dat wordt gesponnen tot garen, waaruit het vloerkleed geweven wordt. De kleuren van polyester vloerkleden komen extra optimaal tot hun recht. Dit equipage is moeiteloos in bedien en vlekken zijn met een vochtige doek probleemloos schoon te maken op dit tapijt. Dit tapijt is machine geweven. 

Onderhoud
Als je wilt dat je vloerkleed er netjes uit blijft zien, kun je het voornaamste de stofzuiger gebruiken met een gladde stofzuigermond om vuil, haren en stof tussen de vezels te verwijderen. Om pluizen tegen te gaan, raden we aan om het kleed te stofzuigen voordat je het ingezet. Als er hardnekkige vlekken zijn, is het leuker om het vloerkleed professioneel te laten reinigen.

Om plaatselijke slijtage te voorkomen, raden wij aan om het vloerkleed eens per maand te draaien. Het is mede beter om het vloerkleed zo min mogelijk in contact te laten komen met water of andere vloeistoffen.

Poolhoogte
De poolhoogte verwijst naar de dikte van het vloerkleed. Hoe hoger de pool, hoe dikker het kleed. De poolhoogte van dit vloerkleed is 30mm en is daarmee hoogpolig. Hoogpolige vloerkleden bieden menig voordelen, bijvoorbeeld extra comfort, een stemming verbeterende virtuositeit, decoratieve waarde en ze zijn mede warmte houdend, wat ze een geliefde beslissing maakt voor ieder interieur.

Extra informatie
Merk

Vorm

Materiaal

Poolhoogte

Hoogpolig

EAN

8694257061130