Vloerkleed Antalya – Mokka – 80 x 150

19,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8694257061154
Beschrijving

Vloerkleed Antalya – Mokka

Dit vloerkleed zorgt niet alleen voor meer sfeer in jouw woonruimte maar is ook nog is lekker zacht doordat het een poolhoogte heeft van maar liefst 30mm. 

Dit smaakvolle tapijt doet een ruimte eigenlijk altijd geschikt en door de verschillende dimensies die wij aanbieden kan jij het perfecte maten selecteren om jouw huis- of slaapkamer te stijlen. Dit vloerkleed is een volle eyecatcher en dat voor een snijdende prijs!

Materiaal
Dit vloerkleed is gemaakt van 100% Polyester. Polyester is een synthetische vezel; een soort kunststof dat wordt gesponnen tot garen, waaruit het vloerkleed geweven wordt. De kleuren van polyester vloerkleden komen aanvullende extreem tot hun recht. Dit uitrusting is moeiteloos in hanteer en vlekken zijn met een vochtige doek comfortabel schoon te maken op dit tapijt. Dit tapijt is machine geweven. 

Onderhoud
Als je wilt dat je vloerkleed er netjes uit blijft zien, kun je het belangrijkste de stofzuiger gebruiken met een gladde stofzuigermond om vuil, haren en stof tussen de vezels te verwijderen. Om pluizen tegen te gaan, raden we aan om het kleed te stofzuigen voordat je het ingezet. Als er hardnekkige vlekken zijn, is het beter om het vloerkleed professioneel te laten reinigen.

Om plaatselijke slijtage te voorkomen, raden wij aan om het vloerkleed eens per maand te omkeren. Het is mede mooier om het vloerkleed zo min mogelijk in contact te laten komen met water of andere vloeistoffen.

Poolhoogte
De poolhoogte verwijst naar de dikte van het vloerkleed. Hoe hoger de pool, hoe dikker het kleed. De poolhoogte van dit vloerkleed is 30mm en is daarmee hoogpolig. Hoogpolige vloerkleden bieden menig voordelen, bijvoorbeeld additionele comfort, een sfeer verbeterende uitstraling, decoratieve waarde en ze zijn bovendien warmte houdend, wat ze een gewaardeerde keuzemogelijkheid maakt voor ieder interieur.

Extra informatie
Merk

Vorm

Materiaal

Poolhoogte

Hoogpolig

Motief

Ruimte

Woonkamer, Slaapkamer

EAN

8694257061154

Denk ook aan...

-57%
59,99

0 beoordelingen

Levertijd: 5 - 7 werkdagen

-72%
85,00

1 beoordelingen

Levertijd: 5 - 7 werkdagen

-52%
-25%
-43%
79,99

6 beoordelingen

Levertijd: 5 - 7 werkdagen

-40%
29,99

7 beoordelingen

Levertijd: 1 - 3 werkdagen

-48%