Vloerkleed Antalya – Navy – 80 x 250

34,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8694257079050
Beschrijving

Vloerkleed Antalya – Navy

Dit vloerkleed zorgt niet alleen voor meer ambiance in jouw woonhuis maar is ook nog is buitengewoon zacht doordat het een poolhoogte heeft van maar liefst 30mm. 

Dit stijlvolle tapijt doet een ruimte eigenlijk altijd goed en door de menig maten die wij presenteren kan jij het keurige formaten kiezen om jouw huis- of slaapkamer te stijlen. Dit vloerkleed is een volle must have en dat voor een vlijmscherpe prijs!

Materiaal
Dit vloerkleed is ontwikkeld van 100% Polyester. Polyester is een synthetische vezel; een soort kunststof dat wordt gesponnen tot garen, waaruit het vloerkleed geweven wordt. De kleuren van polyester vloerkleden komen extra juist tot hun recht. Dit equipage is aangenaam in bedien en vlekken zijn met een natte doek probleemloos schoon te maken op dit tapijt. Dit tapijt is machine geweven. 

Onderhoud
Als je wilt dat je vloerkleed er netjes uit blijft zien, kun je het mooiste de stofzuiger toepassen met een gladde stofzuigermond om vuil, haren en stof tussen de vezels te verwijderen. Om pluizen tegen te gaan, raden we aan om het kleed te stofzuigen voordat je het gebruikt. Als er hardnekkige vlekken zijn, is het beter om het vloerkleed professioneel te laten reinigen.

Om plaatselijke slijtage te voorkomen, raden wij aan om het vloerkleed eens per maand te omdraaien. Het is mede leuker om het vloerkleed zo min mogelijk in contact te laten komen met water of andere vloeistoffen.

Poolhoogte
De poolhoogte verwijst naar de dikte van het vloerkleed. Hoe hoger de pool, hoe dikker het kleed. De poolhoogte van dit vloerkleed is 30mm en is daarmee hoogpolig. Hoogpolige vloerkleden bieden verscheidene voordelen, bijvoorbeeld additionele luxe, een sfeer verbeterende virtuositeit, decoratieve waarde en ze zijn ook warmte houdend, wat ze een gewaardeerde optie maakt voor ieder binnenwerk.

Extra informatie
Merk

Vorm

Materiaal

Poolhoogte

Hoogpolig

EAN

8694257079050