Vloerkleed Antalya Rond – Beige – 160 x 160

49,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8694257074802
Beschrijving

Vloerkleed Antalya Rond – Beige

Dit vloerkleed zorgt niet alleen voor meer ambiance in jouw woning maar is tevens nog is kostelijk zacht doordien het een poolhoogte heeft van maar liefst 30mm. 

Dit glansrijke ronde hoogpolige vloerkleed is een echte eyecatcher in je interieur. Met de uiteenlopende formaten besluit jij het bovenmatige maat voor bijvoorbeeld beneden een ronde eettafel of in een heerlijke zithoek!

Materiaal
Dit vloerkleed is gemaakt van 100% Polyester. Polyester is een synthetische vezel; een soort kunststof dat wordt gesponnen tot garen, waaruit het vloerkleed geweven wordt. De kleuren van polyester vloerkleden komen aanvullende maximaal tot hun recht. Dit equipage is probleemloos in gebruik en vlekken zijn met een vochtige doek moeiteloos schoon te maken op dit tapijt. Dit tapijt is machine geweven. 

Onderhoud
Als je wilt dat je vloerkleed er netjes uit blijft zien, kun je het mooiste de stofzuiger gebruiken met een gladde stofzuigermond om vuil, haren en stof tussen de vezels te verwijderen. Om pluizen tegen te gaan, raden we aan om het kleed te stofzuigen voordat je het ingezet. Als er hardnekkige vlekken zijn, is het leuker om het vloerkleed professioneel te laten reinigen.

Om plaatselijke slijtage te voorkomen, raden wij aan om het vloerkleed eens per maand te omdraaien. Het is mede leuker om het vloerkleed zo min misschien in contact te laten komen met water of andere vloeistoffen.

Poolhoogte
De poolhoogte verwijst naar de dikte van het vloerkleed. Hoe hoger de pool, hoe dikker het kleed. De poolhoogte van dit vloerkleed is 30mm en is daarmee hoogpolig. Hoogpolige vloerkleden bieden menig voordelen, bijv. extra luxe, een sfeer verbeterende uitstraling, decoratieve waarde en ze zijn ook warmte houdend, wat ze een populaire keuze maakt voor ieder binnenwerk.

Extra informatie
Merk

Vorm

Materiaal

Poolhoogte

Hoogpolig

EAN

8694257074802

Denk ook aan...

-44%
24,99

3 beoordelingen

Levertijd: 1 - 3 werkdagen