Vloerkleed Antalya Rond – Mokka – 160 x 160

49,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8694257067170
Beschrijving

Vloerkleed Antalya Rond – Mokka

Dit vloerkleed waakt niet alleen voor meer sfeer in jouw woning maar is ook nog is lekker zacht doordat het een poolhoogte heeft van maar liefst 30mm. 

Dit comfort ronde hoogpolige vloerkleed is een echte must have in je interieur. Met de vele omvang kies jij het uitmuntende maat voor bijvoorbeeld beneden een ronde eettafel of in een gezellige zithoek!

Materiaal
Dit vloerkleed is gefabriceerd van 100% Polyester. Polyester is een synthetische vezel; een soort kunststof dat wordt gesponnen tot garen, waaruit het vloerkleed geweven wordt. De kleuren van polyester vloerkleden komen aanvullende extreem tot hun recht. Dit materiaal is comfortabel in utiliseer en vlekken zijn met een vochtige doek moeiteloos schoon te maken op dit tapijt. Dit tapijt is machine geweven. 

Onderhoud
Als je wilt dat je vloerkleed er netjes uit blijft zien, kun je het eersterangs de stofzuiger utliseren met een gladde stofzuigermond om vuil, haren en stof tussen de vezels te verwijderen. Om pluizen tegen te gaan, raden we aan om het kleed te stofzuigen voordat je het ingezet. Als er hardnekkige vlekken zijn, is het leuker om het vloerkleed professioneel te laten reinigen.

Om plaatselijke slijtage te voorkomen, raden wij aan om het vloerkleed eens per maand te omdraaien. Het is tevens mooier om het vloerkleed zo min misschien in contact te laten komen met water of andere vloeistoffen.

Poolhoogte
De poolhoogte verwijst naar de dikte van het vloerkleed. Hoe hoger de pool, hoe dikker het kleed. De poolhoogte van dit vloerkleed is 30mm en is daarmee hoogpolig. Hoogpolige vloerkleden bieden vele voordelen, zoals extra luxe, een sfeer verbeterende uitstraling, decoratieve waarde en ze zijn tevens warmte houdend, wat ze een gewaardeerde beslissing maakt voor ieder interieur.

Extra informatie
Merk

Vorm

Materiaal

Poolhoogte

Hoogpolig

EAN

8694257067170