Vloerkleed Antalya Rond – Navy – 160 x 160

49,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8694257078909
Beschrijving

Vloerkleed Antalya Rond – Navy

Dit vloerkleed zorgt niet alleen voor meer stemming in jouw huis maar is ook nog is eigenaardig zacht doordat het een poolhoogte heeft van maar liefst 30mm. 

Dit luxe ronde hoogpolige vloerkleed is een echte must have in je interieur. Met de diverse dimensies selecteer jij het ideale formaat voor onder andere onder een ronde eettafel of in een gezellige zithoek!

Materiaal
Dit vloerkleed is ontwikkeld van 100% Polyester. Polyester is een synthetische vezel; een soort kunststof dat wordt gesponnen tot garen, waaruit het vloerkleed geweven wordt. De kleuren van polyester vloerkleden komen aanvullende betrouwbaar tot hun recht. Dit materiaal is aangenaam in gebruik en vlekken zijn met een vochtige doek simpelweg schoon te maken op dit tapijt. Dit tapijt is machine geweven. 

Onderhoud
Als je wilt dat je vloerkleed er netjes uit blijft zien, kun je het mooiste de stofzuiger gebruiken met een gladde stofzuigermond om vuil, haren en stof tussen de vezels te verwijderen. Om pluizen tegen te gaan, raden we aan om het kleed te stofzuigen voordat je het ingezet. Als er hardnekkige vlekken zijn, is het leuker om het vloerkleed professioneel te laten reinigen.

Om plaatselijke slijtage te voorkomen, raden wij aan om het vloerkleed eens per maand te draaien. Het is bovendien beter om het vloerkleed zo min mogelijk in contact te laten komen met water of andere vloeistoffen.

Poolhoogte
De poolhoogte verwijst naar de dikte van het vloerkleed. Hoe hoger de pool, hoe dikker het kleed. De poolhoogte van dit vloerkleed is 30mm en is daarmee hoogpolig. Hoogpolige vloerkleden bieden vele voordelen, zoals aanvullende comfort, een stemming verbeterende uitstraling, decoratieve waarde en ze zijn ook warmte houdend, wat ze een favoriete beslissing maakt voor ieder interieur.

Extra informatie
Merk

Vorm

Materiaal

Poolhoogte

Hoogpolig

EAN

8694257078909