Vloerkleed Antalya Rond – Terra – 120 x 120

24,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8694257079005
Beschrijving

Vloerkleed Antalya Rond – Terra

Dit vloerkleed zorgt niet alleen voor meer ambiance in jouw woning maar is bovendien nog is lekker zacht doordat het een poolhoogte heeft van maar liefst 30mm. 

Dit prachtige ronde hoogpolige vloerkleed is een echte must have in je interieur. Met de verscheidene omvang selecteer jij het uitstekende formaat voor onder andere onder een ronde eettafel of in een huiselijke zithoek!

Materiaal
Dit vloerkleed is gefabriceerd van 100% Polyester. Polyester is een synthetische vezel; een soort kunststof dat wordt gesponnen tot garen, waaruit het vloerkleed geweven wordt. De kleuren van polyester vloerkleden komen extra maximaal tot hun recht. Dit materiaal is eenvoudig in bedien en vlekken zijn met een natte doek makkelijk schoon te maken op dit tapijt. Dit tapijt is machine geweven. 

Onderhoud
Als je wilt dat je vloerkleed er netjes uit blijft zien, kun je het voornaamste de stofzuiger gebruiken met een gladde stofzuigermond om vuil, haren en stof tussen de vezels te verwijderen. Om pluizen tegen te gaan, raden we aan om het kleed te stofzuigen voordat je het ingezet. Als er hardnekkige vlekken zijn, is het beter om het vloerkleed professioneel te laten reinigen.

Om plaatselijke slijtage te voorkomen, raden wij aan om het vloerkleed eens per maand te rondraaien. Het is ook leuker om het vloerkleed zo min soms in contact te laten komen met water of andere vloeistoffen.

Poolhoogte
De poolhoogte verwijst naar de dikte van het vloerkleed. Hoe hoger de pool, hoe dikker het kleed. De poolhoogte van dit vloerkleed is 30mm en is daarmee hoogpolig. Hoogpolige vloerkleden bieden verscheidene voordelen, bijv. aanvullende comfort, een sfeer verbeterende virtuositeit, decoratieve waarde en ze zijn bovendien warmte houdend, wat ze een populaire optie maakt voor ieder interieur.

Extra informatie
Merk

Vorm

Materiaal

Poolhoogte

Hoogpolig

EAN

8694257079005

Denk ook aan...