Vloerkleed Antalya Rond – Zilver – 200 x 200

69,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8694257067057
Beschrijving

Vloerkleed Antalya Rond – Zilver

Dit vloerkleed zorgt niet alleen voor meer sfeer in jouw woning maar is tevens nog is lekker zacht doordien het een poolhoogte heeft van maar liefst 30mm. 

Dit luxueuze ronde hoogpolige vloerkleed is een echte must have in je binnenhuis. Met de verschillende formaten kies jij het foutloze omvang voor onder andere beneden een ronde eettafel of in een intieme zithoek!

Materiaal
Dit vloerkleed is gemaakt van 100% Polyester. Polyester is een synthetische vezel; een soort kunststof dat wordt gesponnen tot garen, waaruit het vloerkleed geweven wordt. De kleuren van polyester vloerkleden komen additionele maximaal tot hun recht. Dit materiaal is aangenaam in hanteer en vlekken zijn met een vochtige doek comfortabel schoon te maken op dit tapijt. Dit tapijt is machine geweven. 

Onderhoud
Als je wilt dat je vloerkleed er netjes uit blijft zien, kun je het voornaamste de stofzuiger toepassen met een gladde stofzuigermond om vuil, haren en stof tussen de vezels te verwijderen. Om pluizen tegen te gaan, raden we aan om het kleed te stofzuigen voordat je het utiliseert. Als er hardnekkige vlekken zijn, is het mooier om het vloerkleed professioneel te laten reinigen.

Om plaatselijke slijtage te voorkomen, raden wij aan om het vloerkleed eens per maand te rondraaien. Het is mede mooier om het vloerkleed zo min mogelijk in contact te laten komen met water of andere vloeistoffen.

Poolhoogte
De poolhoogte verwijst naar de dikte van het vloerkleed. Hoe hoger de pool, hoe dikker het kleed. De poolhoogte van dit vloerkleed is 30mm en is daarmee hoogpolig. Hoogpolige vloerkleden bieden menig voordelen, bijv. extra comfort, een sfeer verbeterende look, decoratieve waarde en ze zijn tevens warmte houdend, wat ze een populaire beslissing maakt voor ieder binnenhuis.

Extra informatie
Merk

Kleur

Vorm

Materiaal

Poolhoogte

Hoogpolig

EAN

8694257067057