Vloerkleed Antalya – Taupe – 120 x 170

34,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8694257078954
Beschrijving

Vloerkleed Antalya – Taupe

Dit vloerkleed zorgt niet alleen voor meer sfeer in jouw woonhuis maar is tevens nog is kostelijk zacht doordat het een poolhoogte heeft van maar liefst 30mm. 

Dit stijlvolle tapijt doet een ruimte eigenlijk altijd optimaal en door de uiteenlopende dimensies die wij aanbieden kan jij het ideale formaat selecteren om jouw huis- of slaapkamer te stijlen. Dit vloerkleed is een totale must have en dat voor een scherpe prijs!

Materiaal
Dit vloerkleed is gemaakt van 100% Polyester. Polyester is een synthetische vezel; een soort kunststof dat wordt gesponnen tot garen, waaruit het vloerkleed geweven wordt. De kleuren van polyester vloerkleden komen additionele goed tot hun recht. Dit materiaal is simpelweg in gebruik en vlekken zijn met een vochtige doek probleemloos schoon te maken op dit tapijt. Dit tapijt is machine geweven. 

Onderhoud
Als je wilt dat je vloerkleed er netjes uit blijft zien, kun je het mooiste de stofzuiger toepassen met een gladde stofzuigermond om vuil, haren en stof tussen de vezels te verwijderen. Om pluizen tegen te gaan, raden we aan om het kleed te stofzuigen voordat je het gebruikt. Als er hardnekkige vlekken zijn, is het mooier om het vloerkleed professioneel te laten reinigen.

Om plaatselijke slijtage te voorkomen, raden wij aan om het vloerkleed eens per maand te omdraaien. Het is ook beter om het vloerkleed zo min misschien in contact te laten komen met water of andere vloeistoffen.

Poolhoogte
De poolhoogte verwijst naar de dikte van het vloerkleed. Hoe hoger de pool, hoe dikker het kleed. De poolhoogte van dit vloerkleed is 30mm en is daarmee hoogpolig. Hoogpolige vloerkleden bieden verscheidene voordelen, onder andere extra luxe, een stemming verbeterende uitstraling, decoratieve waarde en ze zijn bovendien warmte houdend, wat ze een geliefde keuzemogelijkhei maakt voor ieder interieur.

Extra informatie
Merk

Kleur

Vorm

Materiaal

Poolhoogte

Hoogpolig

EAN

8694257078954

Denk ook aan...

-56%
-20%
399,00

8 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-57%
29,99

2 beoordelingen

Levertijd: 1 - 3 werkdagen

-81%
14,99

3 beoordelingen

Levertijd: 1 - 3 werkdagen

-57%
29,99

8 beoordelingen

Levertijd: 1 - 5 werkdagen

-53%
59,99

7 beoordelingen

Levertijd: Volgende werkdag verzonden!

-28%