Vloerkleed Antalya – Terra – 160 x 230

57,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8694257078886
Beschrijving

Vloerkleed Antalya – Terra

Dit vloerkleed zorgt niet alleen voor meer stemming in jouw woonhuis maar is ook nog is uniek zacht doordat het een poolhoogte heeft van maar liefst 30mm. 

Dit stijlvolle tapijt doet een ruimte eigenlijk altijd optimaal en door de allerlei dimensies die wij aanbieden kan jij het keurige formaat vaststellen om jouw huis- of slaapkamer te stijlen. Dit vloerkleed is een volle eyecatcher en dat voor een scherpe prijs!

Materiaal
Dit vloerkleed is gefabriceerd van 100% Polyester. Polyester is een synthetische vezel; een soort kunststof dat wordt gesponnen tot garen, waaruit het vloerkleed geweven wordt. De kleuren van polyester vloerkleden komen aanvullende fijn tot hun recht. Dit materiaal is moeiteloos in hanteer en vlekken zijn met een vochtige doek domweg schoon te maken op dit tapijt. Dit tapijt is machine geweven. 

Onderhoud
Als je wilt dat je vloerkleed er netjes uit blijft zien, kun je het belangrijkste de stofzuiger toepassen met een gladde stofzuigermond om vuil, haren en stof tussen de vezels te verwijderen. Om pluizen tegen te gaan, raden we aan om het kleed te stofzuigen voordat je het ingezet. Als er hardnekkige vlekken zijn, is het beter om het vloerkleed professioneel te laten reinigen.

Om plaatselijke slijtage te voorkomen, raden wij aan om het vloerkleed eens per maand te omdraaien. Het is ook leuker om het vloerkleed zo min misschien in contact te laten komen met water of andere vloeistoffen.

Poolhoogte
De poolhoogte verwijst naar de dikte van het vloerkleed. Hoe hoger de pool, hoe dikker het kleed. De poolhoogte van dit vloerkleed is 30mm en is daarmee hoogpolig. Hoogpolige vloerkleden bieden verscheidene voordelen, onder andere extra comfort, een sfeer verbeterende virtuositeit, decoratieve waarde en ze zijn mede warmte houdend, wat ze een populaire keus maakt voor ieder binnenwerk.

Extra informatie
Merk

Vorm

Materiaal

Poolhoogte

Hoogpolig

EAN

8694257078886

Denk ook aan...