Vloerkleed Antalya – Terra – 200 x 290

84,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8694257078824
Beschrijving

Vloerkleed Antalya – Terra

Dit vloerkleed waakt niet alleen voor meer ambiance in jouw woonruimte maar is ook nog is lekker zacht doordien het een poolhoogte heeft van maar liefst 30mm. 

Dit stijlvolle tapijt doet een ruimte eigenlijk altijd fijn en door de uiteenlopende omvang die wij presenteren kan jij het uitmuntende formaat kiezen om jouw huis- of slaapkamer te stijlen. Dit vloerkleed is een totale must have en dat voor een vlijmscherpe prijs!

Materiaal
Dit vloerkleed is gemaakt van 100% Polyester. Polyester is een synthetische vezel; een soort kunststof dat wordt gesponnen tot garen, waaruit het vloerkleed geweven wordt. De kleuren van polyester vloerkleden komen extra optimaal tot hun recht. Dit materiaal is moeiteloos in utiliseer en vlekken zijn met een vochtige doek handig schoon te maken op dit tapijt. Dit tapijt is machine geweven. 

Onderhoud
Als je wilt dat je vloerkleed er netjes uit blijft zien, kun je het mooiste de stofzuiger toepassen met een gladde stofzuigermond om vuil, haren en stof tussen de vezels te verwijderen. Om pluizen tegen te gaan, raden we aan om het kleed te stofzuigen voordat je het utiliseert. Als er hardnekkige vlekken zijn, is het leuker om het vloerkleed professioneel te laten reinigen.

Om plaatselijke slijtage te voorkomen, raden wij aan om het vloerkleed eens per maand te draaien. Het is tevens leuker om het vloerkleed zo min eventueel in contact te laten komen met water of andere vloeistoffen.

Poolhoogte
De poolhoogte verwijst naar de dikte van het vloerkleed. Hoe hoger de pool, hoe dikker het kleed. De poolhoogte van dit vloerkleed is 30mm en is daarmee hoogpolig. Hoogpolige vloerkleden bieden verscheidene voordelen, onder andere extra comfort, een stemming verbeterende uitstraling, decoratieve waarde en ze zijn bovendien warmte houdend, wat ze een gewaardeerde keuzemogelijkheid maakt voor ieder interieur.

Extra informatie
Merk

Vorm

Materiaal

Poolhoogte

Hoogpolig

EAN

8694257078824

Denk ook aan...

-20%
199,00

1 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen