Vloerkleed Antalya – Terra – 240 x 340

129,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8694257078794
Beschrijving

Vloerkleed Antalya – Terra

Dit vloerkleed zorgt niet alleen voor meer sfeer in jouw huis maar is ook nog is heerlijk zacht doordat het een poolhoogte heeft van maar liefst 30mm. 

Dit artistieke tapijt doet een ruimte eigenlijk altijd ultiem en door de uiteenlopende maten die wij introduceren kan jij het ideale afmeting reguleren om jouw huis- of slaapkamer te stijlen. Dit vloerkleed is een volle must have en dat voor een vlijmscherpe prijs!

Materiaal
Dit vloerkleed is gefabriceerd van 100% Polyester. Polyester is een synthetische vezel; een soort kunststof dat wordt gesponnen tot garen, waaruit het vloerkleed geweven wordt. De kleuren van polyester vloerkleden komen extra extreem tot hun recht. Dit uitrusting is comfortabel in gebruik en vlekken zijn met een vochtige doek moeiteloos schoon te maken op dit tapijt. Dit tapijt is machine geweven. 

Onderhoud
Als je wilt dat je vloerkleed er netjes uit blijft zien, kun je het mooiste de stofzuiger benuttigen met een gladde stofzuigermond om vuil, haren en stof tussen de vezels te verwijderen. Om pluizen tegen te gaan, raden we aan om het kleed te stofzuigen voordat je het ingezet. Als er hardnekkige vlekken zijn, is het beter om het vloerkleed professioneel te laten reinigen.

Om plaatselijke slijtage te voorkomen, raden wij aan om het vloerkleed eens per maand te draaien. Het is mede leuker om het vloerkleed zo min misschien in contact te laten komen met water of andere vloeistoffen.

Poolhoogte
De poolhoogte verwijst naar de dikte van het vloerkleed. Hoe hoger de pool, hoe dikker het kleed. De poolhoogte van dit vloerkleed is 30mm en is daarmee hoogpolig. Hoogpolige vloerkleden bieden menig voordelen, bijv. additionele comfort, een sfeer verbeterende uitstraling, decoratieve waarde en ze zijn mede warmte houdend, wat ze een geliefde beslissing maakt voor ieder binnenwerk.

Extra informatie
Merk

Vorm

Materiaal

Poolhoogte

Hoogpolig

EAN

8694257078794