Vloerkleed Antalya – Terra – 300 x 400

175,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8694257078763
Beschrijving

Vloerkleed Antalya – Terra

Dit vloerkleed waakt niet alleen voor meer ambiance in jouw huis maar is ook nog is kostelijk zacht omdat het een poolhoogte heeft van maar liefst 30mm. 

Dit smaakvolle tapijt doet een ruimte eigenlijk altijd optimaal en door de allerlei omvang die wij introduceren kan jij het foutloze omvang kiezen om jouw huis- of slaapkamer te stijlen. Dit vloerkleed is een totale eyecatcher en dat voor een scherpe prijs!

Materiaal
Dit vloerkleed is ontworpen van 100% Polyester. Polyester is een synthetische vezel; een soort kunststof dat wordt gesponnen tot garen, waaruit het vloerkleed geweven wordt. De kleuren van polyester vloerkleden komen extra volslagen tot hun recht. Dit materiaal is probleemloos in gebruik en vlekken zijn met een vochtige doek eenvoudig schoon te maken op dit tapijt. Dit tapijt is machine geweven. 

Onderhoud
Als je wilt dat je vloerkleed er netjes uit blijft zien, kun je het eersterangs de stofzuiger benuttigen met een gladde stofzuigermond om vuil, haren en stof tussen de vezels te verwijderen. Om pluizen tegen te gaan, raden we aan om het kleed te stofzuigen voordat je het ingezet. Als er hardnekkige vlekken zijn, is het leuker om het vloerkleed professioneel te laten reinigen.

Om plaatselijke slijtage te voorkomen, raden wij aan om het vloerkleed eens per maand te rondraaien. Het is ook leuker om het vloerkleed zo min misschien in contact te laten komen met water of andere vloeistoffen.

Poolhoogte
De poolhoogte verwijst naar de dikte van het vloerkleed. Hoe hoger de pool, hoe dikker het kleed. De poolhoogte van dit vloerkleed is 30mm en is daarmee hoogpolig. Hoogpolige vloerkleden bieden verscheidene voordelen, bijv. extra comfort, een sfeer verbeterende uitstraling, decoratieve waarde en ze zijn tevens warmte houdend, wat ze een geliefde keuze maakt voor ieder binnenwerk.

Extra informatie
Merk

Vorm

Materiaal

Poolhoogte

Hoogpolig

EAN

8694257078763

Denk ook aan...

-29%
99,00

0 beoordelingen

Levertijd: 2 - 4 werkdagen