Vloerkleed Antalya – Zilver – 160 x 230

57,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8694257066234
Beschrijving

Vloerkleed Antalya – Zilver

Dit vloerkleed zorgt niet alleen voor meer stemming in jouw woonruimte maar is tevens nog is lekker zacht doordien het een poolhoogte heeft van maar liefst 30mm. 

Dit modieuze tapijt doet een ruimte eigenlijk altijd volslagen en door de meerdere dimensies die wij introduceren kan jij het perfecte afmetingen selecteren om jouw huis- of slaapkamer te stijlen. Dit vloerkleed is een totale must have en dat voor een vlijmscherpe prijs!

Materiaal
Dit vloerkleed is gefabriceerd van 100% Polyester. Polyester is een synthetische vezel; een soort kunststof dat wordt gesponnen tot garen, waaruit het vloerkleed geweven wordt. De kleuren van polyester vloerkleden komen additionele ultiem tot hun recht. Dit materiaal is domweg in hanteer en vlekken zijn met een vochtige doek aangenaam schoon te maken op dit tapijt. Dit tapijt is machine geweven. 

Onderhoud
Als je wilt dat je vloerkleed er netjes uit blijft zien, kun je het eersterangs de stofzuiger gebruiken met een gladde stofzuigermond om vuil, haren en stof tussen de vezels te verwijderen. Om pluizen tegen te gaan, raden we aan om het kleed te stofzuigen voordat je het gebruikt. Als er hardnekkige vlekken zijn, is het beter om het vloerkleed professioneel te laten reinigen.

Om plaatselijke slijtage te voorkomen, raden wij aan om het vloerkleed eens per maand te omdraaien. Het is mede beter om het vloerkleed zo min misschien in contact te laten komen met water of andere vloeistoffen.

Poolhoogte
De poolhoogte verwijst naar de dikte van het vloerkleed. Hoe hoger de pool, hoe dikker het kleed. De poolhoogte van dit vloerkleed is 30mm en is daarmee hoogpolig. Hoogpolige vloerkleden bieden verscheidene voordelen, bijv. additionele comfort, een ambiance verbeterende uitstraling, decoratieve waarde en ze zijn ook warmte houdend, wat ze een populaire keus maakt voor ieder interieur.

Extra informatie
Merk

Kleur

Vorm

Materiaal

Poolhoogte

Hoogpolig

EAN

8694257066234