Vloerkleed Antalya – Zilver – 60 x 110

4,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8694257066272
Beschrijving

Vloerkleed Antalya – Zilver

Dit vloerkleed zorgt niet alleen voor meer sfeer in jouw huis maar is ook nog is prettig zacht doordat het een poolhoogte heeft van maar liefst 30mm. 

Dit smaakvolle tapijt doet een ruimte eigenlijk altijd extreem en door de diverse maten die wij aanbieden kan jij het mooie formaat kiezen om jouw huis- of slaapkamer te stijlen. Dit vloerkleed is een volle must have en dat voor een snijdende prijs!

Materiaal
Dit vloerkleed is gebouwd van 100% Polyester. Polyester is een synthetische vezel; een soort kunststof dat wordt gesponnen tot garen, waaruit het vloerkleed geweven wordt. De kleuren van polyester vloerkleden komen aanvullende fijn tot hun recht. Dit materiaal is aangenaam in gebruik en vlekken zijn met een natte doek comfortabel schoon te maken op dit tapijt. Dit tapijt is machine geweven. 

Onderhoud
Als je wilt dat je vloerkleed er netjes uit blijft zien, kun je het mooiste de stofzuiger toepassen met een gladde stofzuigermond om vuil, haren en stof tussen de vezels te verwijderen. Om pluizen tegen te gaan, raden we aan om het kleed te stofzuigen voordat je het gebruikt. Als er hardnekkige vlekken zijn, is het beter om het vloerkleed professioneel te laten reinigen.

Om plaatselijke slijtage te voorkomen, raden wij aan om het vloerkleed eens per maand te rondraaien. Het is ook beter om het vloerkleed zo min eventueel in contact te laten komen met water of andere vloeistoffen.

Poolhoogte
De poolhoogte verwijst naar de dikte van het vloerkleed. Hoe hoger de pool, hoe dikker het kleed. De poolhoogte van dit vloerkleed is 30mm en is daarmee hoogpolig. Hoogpolige vloerkleden bieden vele voordelen, bijvoorbeeld additionele luxe, een sfeer verbeterende virtuositeit, decoratieve waarde en ze zijn bovendien warmte houdend, wat ze een gewaardeerde beslissing maakt voor ieder binnenwerk.

Extra informatie
Merk

Kleur

Vorm

Materiaal

Poolhoogte

Hoogpolig

EAN

8694257066272