Vloerkleed Antalya – Zilver – 80 x 250

34,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8694257067309
Beschrijving

Vloerkleed Antalya – Zilver

Dit vloerkleed zorgt niet alleen voor meer ambiance in jouw huis maar is ook nog is lekker zacht omdat het een poolhoogte heeft van maar liefst 30mm. 

Dit smaakvolle tapijt doet een ruimte eigenlijk altijd geschikt en door de brede maten die wij aanbieden kan jij het uitstekende maten selecteren om jouw huis- of slaapkamer te stijlen. Dit vloerkleed is een totale eyecatcher en dat voor een scherpe prijs!

Materiaal
Dit vloerkleed is gecreëerd van 100% Polyester. Polyester is een synthetische vezel; een soort kunststof dat wordt gesponnen tot garen, waaruit het vloerkleed geweven wordt. De kleuren van polyester vloerkleden komen extra maximaal tot hun recht. Dit materiaal is moeiteloos in gebruik en vlekken zijn met een vochtige doek doodeenvoudig schoon te maken op dit tapijt. Dit tapijt is machine geweven. 

Onderhoud
Als je wilt dat je vloerkleed er netjes uit blijft zien, kun je het eersterangs de stofzuiger gebruiken met een gladde stofzuigermond om vuil, haren en stof tussen de vezels te verwijderen. Om pluizen tegen te gaan, raden we aan om het kleed te stofzuigen voordat je het benuttigd. Als er hardnekkige vlekken zijn, is het leuker om het vloerkleed professioneel te laten reinigen.

Om plaatselijke slijtage te voorkomen, raden wij aan om het vloerkleed eens per maand te draaien. Het is mede beter om het vloerkleed zo min mogelijk in contact te laten komen met water of andere vloeistoffen.

Poolhoogte
De poolhoogte verwijst naar de dikte van het vloerkleed. Hoe hoger de pool, hoe dikker het kleed. De poolhoogte van dit vloerkleed is 30mm en is daarmee hoogpolig. Hoogpolige vloerkleden bieden vele voordelen, zoals aanvullende luxe, een sfeer verbeterende virtuositeit, decoratieve waarde en ze zijn tevens warmte houdend, wat ze een gewaardeerde keuzemogelijkheid maakt voor ieder interieur.

Extra informatie
Merk

Kleur

Vorm

Materiaal

Poolhoogte

Hoogpolig

EAN

8694257067309