Vloerkleed Aqua – Beige/Donkerblauw – Blauw – 80 x 150

24,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719831791675
Beschrijving

De vintage woonstijl heeft een forse comeback gecreëerd. Zo zie je ook in vloerkleden sortering Aqua. Deze mooie vormgeving kleden hebben een hedendaagse touch gekregen en zijn momenteel weer volkomen hip. Vloerkleden in deze ontwerp zie je vaak terugkomen in huis stoere interieurs, maar kan gematcht worden met veel meer stijlen!

De kleden hebben in het midden een prachtig medallion, waarvan de versieringen sierlijk uitlopen naar de randen van het kleed.

Materiaal
Dit vloerkleed is gemaakt van 100% polyester. Polyester is een synthetische vezel; een soort kunststof dat wordt gesponnen tot garen, waaruit het vloerkleed geweven wordt. De kleuren van polyester vloerkleden komen extra optimaal tot hun recht. Naast dat polyester optische voordelen heeft, brengt dit equipage bovendien vele functionele voordelen met zich mee. Zo is polyester zeer behoorlijk en slijtvast, pluist het niet en is het simpelweg in onderhoud.

Onderhoud
Eén van de voornaamste voordelen van een polyester vloerkleed is dat het een laag absorptievermogen heeft en daarmee vlekbestendig is. De structuur van de vezels waakt ervoor dat vuil zich niet kan hechten. Dit betekent echter niet dat het tapijt niet vies wordt, maar het is wel gemakkelijker schoon te houden en te maken dan bijvoorbeeld polyamide of wol.

Stof, haren en vuil tussen de vezels onttrek je simpelweg met de stofzuiger. Om plaatselijke slijtage op het vloerkleed te voorkomen, raden wij aan het vloerkleed eens per maand om te omdraaien.

Poolhoogte
De poolhoogte verwijst naar de dikte van het vloerkleed. Hoe hoger de pool, hoe dikker het kleed. De poolhoogte van dit vloerkleed is 0,5 cm en is daarmee laagpolig.

Extra informatie
Merk

Kleur

Vorm

Materiaal

Poolhoogte

Laagpolig

Motief

Ruimte

Woonkamer, Slaapkamer

EAN

8719831791675

Denk ook aan...