Vloerkleed Aqua – Beige/Donkerblauw – Blauw

49,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719831791682
Beschrijving

De vintage woonstijl heeft een forse comeback gemaakt. Zo zie je bovendien in vloerkleden arsenaal Aqua. Deze uitmuntende ontwerp kleden hebben een modieuze touch gekregen en zijn momenteel weer volkomen hip. Vloerkleden in deze design zie je vaak terugkomen binnen stoere interieurs, maar kan gematcht worden met veel meer stijlen!

De kleden hebben in het midden een prachtig medallion, waarvan de versieringen sierlijk uitlopen naar de randen van het kleed.

Materiaal
Dit vloerkleed is gemaakt van 100% polyester. Polyester is een synthetische vezel; een soort kunststof dat wordt gesponnen tot garen, waaruit het vloerkleed geweven wordt. De kleuren van polyester vloerkleden komen extra prettig tot hun recht. Naast dat polyester optische voordelen heeft, brengt dit materiaal ook menig praktische voordelen met zich mee. Zo is polyester zeer behoorlijk en slijtvast, pluist het niet en is het comfortabel in onderhoud.

Onderhoud
Eén van de meest gewaardeerde voordelen van een polyester vloerkleed is dat het een goedkoop absorptievermogen heeft en daarmee vlekbestendig is. De structuur van de vezels zorgt ervoor dat vuil zich niet kan hechten. Dit betekent echter niet dat het tapijt niet vies wordt, maar het is wel gemakkelijker schoon te houden en te maken dan bijvoorbeeld polyamide of wol.

Stof, haren en vuil tussen de vezels verwijder je simpelweg met de stofzuiger. Om plaatselijke slijtage op het vloerkleed te voorkomen, raden wij aan het vloerkleed eens per maand om te omdraaien.

Poolhoogte
De poolhoogte verwijst naar de dikte van het vloerkleed. Hoe hoger de pool, hoe dikker het kleed. De poolhoogte van dit vloerkleed is 0,5 cm en is daarmee laagpolig.

Extra informatie
Merk

Kleur

Vorm

Materiaal

Poolhoogte

Laagpolig

Motief

Ruimte

Woonkamer, Slaapkamer

EAN

8719831791682