Vloerkleed Aqua – Grijs – 80 x 150

24,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719831791637
Beschrijving

Informatie Vloerkleed Aqua – Grijs

De vintage woonstijl heeft een enorme comeback gecreëerd. Zo zie je ook in vloerkleden assortiment Aqua. Deze klassieke vormgeving kleden hebben een moderne touch gekregen en zijn actueel weer helemaal hip. Vloerkleden in deze ontwerp zie je veel terugkomen thuis stoere interieurs, maar kan gematcht worden met veel meer stijlen!

De kleden hebben in het midden een comfort medallion, waarvan de versieringen sierlijk uitlopen naar de randen van het kleed.

Materiaal
Dit vloerkleed is gemaakt van 100% polyester. Polyester is een synthetische vezel; een soort kunststof dat wordt gesponnen tot garen, waaruit het vloerkleed geweven wordt. De kleuren van polyester vloerkleden komen additionele extreem tot hun recht. Naast dat polyester optische voordelen heeft, brengt dit equipage tevens menig nuttige voordelen met zich mee. Zo is polyester zeer stevig en slijtvast, pluist het niet en is het gemakkelijk in onderhoud.

Onderhoud
Eén van de belangrijkste voordelen van een polyester vloerkleed is dat het een goedkoop absorptievermogen heeft en daarmee vlekbestendig is. De opbouw van de vezels waakt ervoor dat vuil zich niet kan hechten. Dit betekent echter niet dat het tapijt niet vies wordt, maar het is wel gemakkelijker schoon te houden en te maken dan onder andere polyamide of wol.

Stof, haren en vuil tussen de vezels verwijder je domweg met de stofzuiger. Om plaatselijke slijtage op het vloerkleed te voorkomen, raden wij aan het vloerkleed eens per maand om te rondraaien.

Poolhoogte
De poolhoogte verwijst naar de dikte van het vloerkleed. Hoe hoger de pool, hoe dikker het kleed. De poolhoogte van dit vloerkleed is 0,5 cm en is daarmee laagpolig.

Extra informatie
Merk

Kleur

Vorm

Materiaal

Poolhoogte

Laagpolig

Motief

Ruimte

Woonkamer, Slaapkamer

EAN

8719831791637