Vloerkleed Aurora – Quartz – 160 x 230

379,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 5031706703723
Beschrijving

Vloerkleed Aurora – Quartz

Collectie Aurora bestaat uit luxueuze luxueus, laagpolige vloerkleden met abstracte patronen en neutrale kleurspelingen. Ieder ontwerp uit deze collectie speelt met natuurlijke beweging. De glanzende designs geven iedere ruimte een forse dosis extra kleurschakering.

Het Quartz vloerkleed is gebaseerd op de abstracte schoonheid van de natuur en verenigt aangenaam het gevoel voor drama met een grote dosis glamour. Door de lage pool, kan het design centraal staan. De ijzige kleurspelingen wit, blauw, ivoor en grijs zijn op een abstracte manier gezamenlijk versmolten tot een luxueuze gemêleerd ontwerp. Dit glanzende ontwerp doet denken aan een koud sneeuwlandschap.

Materiaal
Dit vloerkleed is gemaakt van 35% polypropyleen, 65% polyester. Deze combinatie bestaat uit synthetische vezels; een soort kunststof dat wordt gesponnen tot garen, waaruit het vloerkleed machinaal geweven wordt. De kleuren van deze vloerkleden komen aanvullende optimaal tot hun recht. Naast dat dit materiaal optische voordelen heeft, brengt dit materiaal mede vele praktische voordelen met zich mee. Zo is een synthetisch vloerkleed zeer grondig en slijtvast, pluist het niet en is het moeiteloos in onderhoud.

Extra informatie
Merk

Vorm

Materiaal

,

Poolhoogte

Laagpolig

Motief

Ruimte

Woonkamer, Slaapkamer

EAN

5031706703723