Vloerkleed Colt – Medallion Fuchsia – 160 x 230

259,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 5031706710240
Beschrijving

Vloerkleed Colt – Medallion Fuchsia

Met een nostalgisch virtuositeit zijn de kleden uit de Colt Medallion sortering een lust voor het oog. Het klassieke vintage ontwerp is in een modern jasje gestoken. De Colt vloerkleden zijn een combinatie van oude klassiekers met een hip kleurenpalet.

Op de speelse fuchsia roze achtergrond is een prachtig bloemenpatroon verwerkt. De sierlijke patronen van het medaillon zijn ook weer terug te vinden langs de rand van het kleed.

Materiaal
Dit vloerkleed is gemaakt van 100% polypropyleen. Deze zachte, synthetische en bovenal milieuvriendelijke vezel wordt steeds populairder onder vloerkleden. Dat is niet voor niets, want dit uitrusting heeft diverse propere kenmerken.

Polypropyleen is zeer slijt- en kleurvast, neemt vrijwel geen vocht op en is niet tot nauwelijks statisch. Maar wat is polypropyleen eigenlijk? Voor het vergaren van dit equipage wordt kunststof versmolten tot synthetische vezel. Van deze garen wordt het tapijt geweven. Dit klinkt misschien niet heel comfortabel, maar deze kleden begrijpen eigenaardig zacht aan. Hierdoor is dit equipage qua look & feel bijna niet te onderscheiden van orginele materialen.

Door de vastheid van dit equipage is een vloerkleed van polypropyleen foutloos voor plekken waar veel wordt gelopen. Naast dat dit materiaal een lange levensduur heeft, is het mede nog eens zeer probleemloos schoon te maken en te houden.

Extra informatie
Merk

Vorm

Materiaal

Poolhoogte

Laagpolig

Motief

Ruimte

Woonkamer, Slaapkamer

EAN

5031706710240