Vloerkleed Colt – Medallion Green – 160 x 230

259,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 5031706710226
Beschrijving

Met een vintage virtuositeit zijn de kleden uit de Colt Medallion assortiment een lust voor het oog. Het klassieke retro design is in een modern jasje gestoken. De Colt vloerkleden zijn een combinatie van oude klassiekers met een hip kleurenpalet.

Op de lichtgroene achtergrond is een prachtig medallion verwerkt. De sierlijke patronen van het medaillon zijn mede weer terug te vinden langs de rand van het kleed.

Materiaal
Dit vloerkleed is gemaakt van 100% polypropyleen. Deze zachte, synthetische en bovenal milieuvriendelijke vezel wordt steeds meer geliefd onder vloerkleden. Dat is niet voor niets, want dit equipage heeft uiteenlopende goede eigenschappen.

Polypropyleen is zeer slijt- en kleurvast, neemt vrijwel geen vocht op en is niet tot nauwelijks statisch. Maar wat is polypropyleen eigenlijk? Voor het vergaren van dit materiaal wordt kunststof versmolten tot synthetische vezel. Van deze garen wordt het tapijt geweven. Dit klinkt misschien niet heel comfortabel, maar deze kleden beseffen zeldzaam zacht aan. Hierdoor is dit materiaal qua uitstraling & feel bijna niet te onderscheiden van natuurlijke materialen.

Door de stevigheid van dit materiaal is een vloerkleed van polypropyleen perfect voor ruimtes waar voldoende wordt gelopen. Naast dat dit equipage een lange levensduur heeft, is het tevens nog eens zeer handig schoon te maken en te houden.

Extra informatie
Merk

Vorm

Materiaal

Poolhoogte

Laagpolig

Motief

Ruimte

Woonkamer, Slaapkamer

EAN

5031706710226

Denk ook aan...

-58%
49,99

0 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-41%
-60%
19,99

2 beoordelingen

Levertijd: 2 - 4 werkdagen

-29%
249,00

6 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen