Vloerkleed Colt – Strepen Grijs/ Geel – 200 x 290

399,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 5031706710486
Beschrijving

Vloerkleed Colt – Strepen Grijs/ Geel

Voor een kleurexplosie in je interieur, haal je een vloerkleed uit de verzameling Colt in woning. De felle kleuren oppassen voor een speelse en speelse uitstraling. Laat deze kleurrijke kleden de show stelen door te combineren met monochrome meubels.

In een horizontaal gestreept design wisselen de kleuren mosterdgeel, grijs en crème zich af. Ondanks dat er een duidelijk strepen patroon te zien is, zijn ze enigszins abstract afgebeeld.

Materiaal
Dit vloerkleed is gemaakt van 100% polypropyleen. Deze zachte, synthetische en bovenal milieuvriendelijke vezel wordt steeds populairder beneden vloerkleden. Dat is niet voor niets, want dit equipage heeft verschillende betrouwbare eigenschappen.

Polypropyleen is zeer slijt- en kleurvast, neemt vrijwel geen vocht op en is niet tot nauwelijks statisch. Maar wat is polypropyleen eigenlijk? Voor het vergaren van dit equipage wordt kunststof versmolten tot synthetische vezel. Van deze garen wordt het tapijt geweven. Dit klinkt soms niet heel aangenaam, maar deze kleden voelen exceptioneel zacht aan. Hierdoor is dit materiaal qua virtuositeit & feel bijna niet te onderscheiden van natuurlijke materialen.

Door de stevigheid van dit materiaal is een vloerkleed van polypropyleen ideaal voor vertrekken waar voldoende wordt gelopen. Naast dat dit materiaal een lange levensduur heeft, is het mede nog eens zeer comfortabel schoon te maken en te houden.

Extra informatie
Merk

Kleur

Vorm

Materiaal

Poolhoogte

Laagpolig

Motief

Ruimte

Woonkamer, Slaapkamer

EAN

5031706710486