Vloerkleed Comfy – Donkergrijs – Grijs – 200 x 290

209,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719909815982
Beschrijving

Vloerkleed Comfy – Donkergrijs

Om jouw ruimte te voorzien van optimaal comfort en een warme virtuositeit is vloerkleden verzameling Comfy in het leven geroepen. Deze knuffelbare, faux fur vloerkleden zijn zeer zacht en comfortabel beneden de voeten en geven ze de ruimte een warm en uitnodigend gevoel. 

Materiaal
Dit vloerkleed is vervaardigd van 100% polyester. Polyester is een synthetische vezel; een soort kunststof dat wordt gesponnen tot garen, waaruit het vloerkleed geweven wordt. De kleuren van polyester vloerkleden komen aanvullende fijn tot hun recht.

Het faux fur equipage brengt veel comfort, is zeer zacht en heeft een optimaal hoog aaibaarheidsgehalte.

Onderhoud
Om stof, haren en vuil tussen de vezels vandaan te halen kun je simpelweg de stofzuiger benuttigen met een gladde stofzuiger mond. Hardnekkige vlekken? Dan kun je het vloerkleed het eersterangs professioneel laten reinigen. Als je het kleed net in huis hebt gekregen, raden we aan om eerst juist te stofzuigen om pluizen tegen te gaan.

Voorkom plaatselijke slijtage door het vloerkleed eens per maand te rondraaien. Wij raden ook aan het vloerkleed niet in contact te laten komen met water of andere vloeistoffen.

Poolhoogte
De poolhoogte verwijst naar de dikte van het vloerkleed. Hoe hoger de pool, hoe dikker het kleed. De poolhoogte van dit vloerkleed is 30mm en is daarmee hoogpolig. Hoogpolige vloerkleden bieden vele voordelen, zoals aanvullende comfort, een sfeer verbeterende uitstraling, decoratieve waarde en ze zijn ook warmtehoudend, wat ze een geliefde optie maakt voor ieder interieur.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Poolhoogte

30mm

EAN

8719909815982

Denk ook aan...