Vloerkleed Comfy – Lichtgrijs – Grijs – 160 x 230

59,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719909815777
Beschrijving

Vloerkleed Comfy – Lichtgrijs

Om jouw ruimte te voorzien van lekker comfort en een warme virtuositeit is vloerkleden arsenaal Comfy in het leven geroepen. Deze knuffelbare, faux fur vloerkleden zijn zeer zacht en aangenaam beneden de voeten en geven ze de ruimte een warm en uitnodigend gevoel. 

Materiaal
Dit vloerkleed is gefabriceerd van 100% polyester. Polyester is een synthetische vezel; een soort kunststof dat wordt gesponnen tot garen, waaruit het vloerkleed geweven wordt. De kleuren van polyester vloerkleden komen additionele maximaal tot hun recht.

Het faux fur materiaal brengt genoeg comfort, is zeer zacht en heeft een maximaal hoog aaibaarheidsgehalte.

Onderhoud
Om stof, haren en vuil tussen de vezels vandaan te halen kun je simpelweg de stofzuiger utliseren met een gladde stofzuiger mond. Hardnekkige vlekken? Dan kun je het vloerkleed het eersterangs professioneel laten reinigen. Als je het kleed net thuis hebt gekregen, raden we aan om eerst maximaal te stofzuigen om pluizen tegen te gaan.

Voorkom plaatselijke slijtage door het vloerkleed eens per maand te rondraaien. Wij raden ook aan het vloerkleed niet in contact te laten komen met water of andere vloeistoffen.

Poolhoogte
De poolhoogte verwijst naar de dikte van het vloerkleed. Hoe hoger de pool, hoe dikker het kleed. De poolhoogte van dit vloerkleed is 30mm en is daarmee hoogpolig. Hoogpolige vloerkleden bieden verscheidene voordelen, bijvoorbeeld extra comfort, een ambiance verbeterende uitstraling, decoratieve waarde en ze zijn mede warmtehoudend, wat ze een populaire keuze maakt voor ieder binnenhuis.

Extra informatie
Merk

Kleur

Vorm

Materiaal

Poolhoogte

Hoogpolig

EAN

8719909815777

Denk ook aan...

-44%
-40%
14,99

4 beoordelingen

Levertijd: 1 - 3 werkdagen

-50%
34,99

4 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen