Vloerkleed Comfy – Mosgroen – Groen – 160 x 230

139,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719909816040
Beschrijving

Vloerkleed Comfy – Mosgroen

Om jouw ruimte te voorzien van optimaal comfort en een warme uitstraling is vloerkleden collectie Comfy in het leven geroepen. Deze knuffelbare, faux fur vloerkleden zijn zeer zacht en gemakkelijk onder de voeten en geven ze de ruimte een zonnig en uitnodigend gevoel. 

Materiaal
Dit vloerkleed is gemaakt van 100% polyester. Polyester is een synthetische vezel; een soort kunststof dat wordt gesponnen tot garen, waaruit het vloerkleed geweven wordt. De kleuren van polyester vloerkleden komen extra extreem tot hun recht.

Het faux fur materiaal brengt genoeg comfort, is zeer zacht en heeft een extreem hoog aaibaarheidsgehalte.

Onderhoud
Om stof, haren en vuil tussen de vezels vandaan te halen kun je simpelweg de stofzuiger gebruiken met een gladde stofzuiger mond. Hardnekkige vlekken? Dan kun je het vloerkleed het eersterangs professioneel laten reinigen. Als je het kleed net thuis hebt gekregen, raden we aan om eerst prettig te stofzuigen om pluizen tegen te gaan.

Voorkom plaatselijke slijtage door het vloerkleed eens per maand te omdraaien. Wij raden bovendien aan het vloerkleed niet in contact te laten komen met water of andere vloeistoffen.

Poolhoogte
De poolhoogte verwijst naar de dikte van het vloerkleed. Hoe hoger de pool, hoe dikker het kleed. De poolhoogte van dit vloerkleed is 30mm en is daarmee hoogpolig. Hoogpolige vloerkleden bieden verscheidene voordelen, zoals additionele comfort, een ambiance verbeterende uitstraling, decoratieve waarde en ze zijn mede warmtehoudend, wat ze een populaire beslissing maakt voor ieder interieur.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Poolhoogte

30mm

EAN

8719909816040