Vloerkleed Comfy – Mosgroen – Groen – 200 x 290

209,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719909816064
Beschrijving

Vloerkleed Comfy – Mosgroen

Om jouw ruimte te voorzien van ultiem comfort en een warme uitstraling is vloerkleden collectie Comfy in het leven geroepen. Deze knuffelbare, faux fur vloerkleden zijn zeer zacht en genoeglijk beneden de voeten en geven ze de ruimte een zwoel en uitnodigend gevoel. 

Materiaal
Dit vloerkleed is gemaakt van 100% polyester. Polyester is een synthetische vezel; een soort kunststof dat wordt gesponnen tot garen, waaruit het vloerkleed geweven wordt. De kleuren van polyester vloerkleden komen extra optimaal tot hun recht.

Het faux fur materiaal brengt voldoende luxe, is zeer zacht en heeft een optimaal hoog aaibaarheidsgehalte.

Onderhoud
Om stof, haren en vuil tussen de vezels vandaan te halen kun je domweg de stofzuiger benuttigen met een gladde stofzuiger mond. Hardnekkige vlekken? Dan kun je het vloerkleed het belangrijkste professioneel laten reinigen. Als je het kleed net in huis hebt gekregen, raden we aan om eerst ultiem te stofzuigen om pluizen tegen te gaan.

Voorkom plaatselijke slijtage door het vloerkleed eens per maand te omdraaien. Wij raden ook aan het vloerkleed niet in contact te laten komen met water of andere vloeistoffen.

Poolhoogte
De poolhoogte verwijst naar de dikte van het vloerkleed. Hoe hoger de pool, hoe dikker het kleed. De poolhoogte van dit vloerkleed is 30mm en is daarmee hoogpolig. Hoogpolige vloerkleden bieden vele voordelen, onder andere extra comfort, een sfeer verbeterende uitstraling, decoratieve waarde en ze zijn mede warmtehoudend, wat ze een populaire beslissing maakt voor ieder interieur.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Poolhoogte

30mm

EAN

8719909816064