Vloerkleed Comfy – Taupe

14,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719909815852
Beschrijving

Vloerkleed Comfy – Taupe

Om jouw ruimte te voorzien van ultiem luxe en een warme uitstraling is vloerkleden collectie Comfy in het leven geroepen. Deze knuffelbare, faux fur vloerkleden zijn zeer zacht en comfortabel onder de voeten en geven ze de ruimte een warm en uitnodigend gevoel. 

Materiaal
Dit vloerkleed is gefabriceerd van 100% polyester. Polyester is een synthetische vezel; een soort kunststof dat wordt gesponnen tot garen, waaruit het vloerkleed geweven wordt. De kleuren van polyester vloerkleden komen aanvullende juist tot hun recht.

Het faux fur materiaal brengt voldoende luxe, is zeer zacht en heeft een optimaal hoog aaibaarheidsgehalte.

Onderhoud
Om stof, haren en vuil tussen de vezels vandaan te halen kun je domweg de stofzuiger benuttigen met een gladde stofzuiger mond. Hardnekkige vlekken? Dan kun je het vloerkleed het mooiste professioneel laten reinigen. Als je het kleed net thuis hebt gekregen, raden we aan om eerst maximaal te stofzuigen om pluizen tegen te gaan.

Voorkom plaatselijke slijtage door het vloerkleed eens per maand te draaien. Wij raden mede aan het vloerkleed niet in contact te laten komen met water of andere vloeistoffen. 

Poolhoogte
De poolhoogte verwijst naar de dikte van het vloerkleed. Hoe hoger de pool, hoe dikker het kleed. De poolhoogte van dit vloerkleed is 30mm en is daarmee hoogpolig. Hoogpolige vloerkleden bieden menig voordelen, bijv. additionele comfort, een sfeer verbeterende virtuositeit, decoratieve waarde en ze zijn tevens warmtehoudend, wat ze een favoriete beslissing maakt voor ieder binnenwerk.

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Poolhoogte

30mm

EAN

8719909815852