Vloerkleed Daisy

149,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 7135/C712
Beschrijving

Vloerkleed Daisy

Vloerkleed Daisy heeft het welbekende Scandinavische ruitpatroon van een kersverse uiterlijk voorzien. Het simpele patroon heeft bij dit vloerkleed aanvullende ruiten gekregen waardoor een speels model is ontstaan. Niet alleen het patroon is gewend, maar ook het kleurgebruik heeft een trendy look gekregen. Het tapijt is gebroken wit van kenmerk, wat uitmuntend matcht met het roze ruitpatroon.

Materiaal
Dit vloerkleed is gemaakt van viscose, met een katoenen backing. Viscose wordt ook wel kunstzijde genoemd, maar bestaat uit synthetische vezels, wat je er helemaal niet aan af ziet! Een vloerkleed gefabriceerd van viscose oogt niet alleen zeldzaam luxe, maar voelt mede nog eens enorm zacht aan.

Een gave eigenschap van viscose is dat het vloerkleed er op ieder moment van de dag weer net even iets anders uit. De zachte vezels van dit materiaal weerkaatsen het licht op een luxueuze aanpak. Dit waakt voor een rijke glans en magische virtuositeit. 

Onderhoud
Om stof, haren en vuil tussen de vezels vandaan te halen kun je simpelweg de stofzuiger toepassen met een gladde stofzuiger mond. De meeste huishoudelijke vlekken zijn met water te verwijderen. Hardnekkige vlekken of wil je naast het dagelijkse onderhoud je vloerkleed een bevredigende schoonmaakbeurt geven? Dan kun je het vloerkleed het beste professioneel laten reinigen.

Voorkom plaatselijke slijtage door je vloerkleed eens per maand om te draaien.

Poolhoogte
De poolhoogte verwijst naar de dikte van het vloerkleed. Hoe hoger de pool, hoe dikker het kleed. De poolhoogte van dit vloerkleed is 1 cm en is daarmee laagpolig. De losse vezels van dit vloerkleed ogen hoogpolig, maar behouden de voordelen van een laagpolig kleed. Laagpolige vloerkleden bieden genoeg praktische voordelen, bijvoorbeeld eenvoudige verzorging, soepelheid qua interieurstijlen en hebben een lange levensduur, waardoor ze een populaire keuze zijn voor genoeg mensen.

Extra informatie
Merk

Vorm

Materiaal

Poolhoogte

Laagpolig

Motief

Ruimte

Woonkamer, Slaapkamer

EAN

7135/C712