Vloerkleed Inverness – Roze – 160 x 230

79,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 7124/C710
Beschrijving

Informatie Vloerkleed Inverness

Met vloerkleed Inverness maak je een bondige sprong terug in de tijdruimte. Inverness heeft alle charmes van een echt vintage vloerkleed, maar heeft in dit geval een hedendaagse touch up gekregen. De roze kleur in combinatie met de luxe versieringen rondom het vloerkleed, maken dit een sierlijk en trendy tapijt. Voor de ultieme vintage uitstraling is bovendien dit kleed voorzien van een smaakvol medallion op het midden van het vloerkleed.

Materiaal
Dit vloerkleed is gemaakt van viscose, met een katoenen backing. Viscose wordt mede wel kunstzijde genoemd, maar bestaat uit synthetische vezels, wat je er absoluut niet aan af ziet! Een vloerkleed ontworpen van viscose oogt niet alleen eigenaardig luxueus, maar voelt mede nog eens enorm zacht aan.

Een gave eigenschap van viscose is dat het vloerkleed er op ieder moment van de dag weer net even iets afwijkend uit. De zachte vezels van dit equipage weerkaatsen het licht op een luxueuze methode. Dit zorgt voor een rijke glans en magische look. 

Onderhoud
Om stof, haren en vuil tussen de vezels vandaan te halen kun je simpelweg de stofzuiger gebruiken met een gladde stofzuiger mond. De meeste huishoudelijke vlekken zijn met water te verwijderen. Hardnekkige vlekken of wil je naast het dagelijkse onderhoud je vloerkleed een betrouwbare schoonmaakbeurt geven? Dan kun je het vloerkleed het mooiste professioneel laten reinigen.

Voorkom plaatselijke slijtage door je vloerkleed eens per maand om te omdraaien.

Extra informatie
Merk

Kleur

Vorm

Materiaal

Poolhoogte

Laagpolig

Motief

Ruimte

Woonkamer, Slaapkamer

EAN

7124/C710