Vloerkleed Jute – Rechthoek – Army – Bruin – 160 x 230

179,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719323323568
Beschrijving

Informatie Vloerkleed Jute – Rechthoek – Army

Vloerkleed Jute is een modieuze jute kleed met een stoer katoenen rand in een legergroene kleur. De combinatie van het jute uitrusting met de groene finish geven het kleed een zuivere en eigentijdse uitstraling. Een jute vloerkleed voegt echt kleur toe aan je interieur!

Materiaal
Dit vloerkleed is gefabriceerd van 100% jute. Het jute vloerkleed is na al die jaren nog steeds erg populair. De jute draden, waarvan de tapijten worden geweven, komen uit de Corchorus-plantenfamilie. Deze plant komt oorspronkelijk uit warme en vochtige landen als India, Bangladesh en China. De stengels worden in fabrieken of met de hand tot tapijten geweven. Het resultaat is een zeer behoorlijk, landelijk en veilig gewonnen equipage. Een jute vloerkleed kan niet op tegen de zachtheid van een hoogpolig vloerkleed, maar het prikt niet. Het blijft echter wel een robuust, stug materiaal.

Omdat het vloerkleed met de hand is ontwikkeld, kan het zijn dat het vloerkleed onregelmatigheden vertoond. Dit laat dan ook het unieke tint van dit authentieke materiaal zien.

Onderhoud
Een groot profijt van een jute vloerkleed is het onderhoudsgemak. Even met de stofzuiger eroverheen en klaar. Als je het kleed echt wilt soppen, begin dan met water en droog het extreem af. Het blijft een robuust materiaal, wat als het te lang vochtig blijft, gaat rotten. We raden het af aan de slag te gaan met schoonmaakmiddelen. Gemorst? Dep het droog met een droge doek.

Poolhoogte
De poolhoogte verwijst naar de dikte van het vloerkleed. Hoe hoger de pool, hoe dikker het kleed. De poolhoogte van dit vloerkleed is 0,vijf cm en is daarmee laagpolig.

Extra informatie
Merk

Kleur

Vorm

Materiaal

Poolhoogte

Laagpolig

Motief

Ruimte

Woonkamer, Slaapkamer

EAN

8719323323568

Denk ook aan...

-50%
39,95

5 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-60%
39,99

0 beoordelingen

Levertijd: 1 - 5 werkdagen