Vloerkleed Jute – Rechthoek – Zwart – Bruin

119,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719323326125
Beschrijving

Informatie Vloerkleed Jute – Rechthoek – Zwart

Vloerkleed Jute is een modieuze jute kleed met een stoer katoenen boord in een zwarte kenmerk. De combinatie van het jute equipage met de zwarte afwerking geven het kleed een orginele en hippe uitstraling. Een jute vloerkleed voegt echt kleur toe aan je interieur!

Materiaal
Dit vloerkleed is gefabriceerd van 100% jute. Het jute vloerkleed is na al die jaren nog steeds erg geliefd. De jute draden, waarvan de tapijten worden geweven, komen uit de Corchorus-plantenfamilie. Deze plant komt oorspronkelijk uit warme en vochtige landen als India, Bangladesh en China. De stengels worden in fabrieken of met de hand tot tapijten geweven. Het resultaat is een zeer behoorlijk, rustiek en durabel gewonnen materiaal. Een jute vloerkleed kan niet op tegen de zachtheid van een hoogpolig vloerkleed, maar het prikt niet. Het blijft echter wel een landelijk, stug uitrusting.

Omdat het vloerkleed met de hand is ontwikkeld, kan het zijn dat het vloerkleed onregelmatigheden vertoond. Dit laat dan ook het unieke kleurschakering van dit natuurlijke materiaal zien.

Onderhoud
Een groot profijt van een jute vloerkleed is het onderhoudsgemak. Even met de stofzuiger eroverheen en klaar. Als je het kleed echt wilt soppen, begin dan met water en droog het maximaal af. Het blijft een robuust equipage, wat als het te lang vochtig blijft, gaat rotten. We raden het af aan de slag te gaan met schoonmaakmiddelen. Gemorst? Dep het droog met een droge doek.

Poolhoogte
De poolhoogte verwijst naar de dikte van het vloerkleed. Hoe hoger de pool, hoe dikker het kleed. De poolhoogte van dit vloerkleed is 0,vijf centimeter en is daarmee laagpolig.

Extra informatie
Merk

Kleur

Vorm

Materiaal

Poolhoogte

Laagpolig

Motief

Ruimte

Woonkamer, Slaapkamer

EAN

8719323326125

Denk ook aan...

-39%
79,00

4 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-44%
-47%
479,00

1 beoordelingen

Levertijd: 5 - 7 werkdagen

-50%
14,99

0 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen