Vloerkleed Jute – Rond – Grijs – Bruin – 180 x 180

129,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8718885271362
Beschrijving

Informatie Vloerkleed Jute – Rond – Grijs

Vloerkleed Jute is een trendy rond jute kleed met een stoer katoenen rand in een grijze karakter. De combinatie van het jute equipage met de grijze afwerking geven het kleed een authentieke en hippe look. Een jute vloerkleed voegt echt tint toe aan je interieur!

Materiaal
Dit vloerkleed is gemaakt van 100% jute. Het jute vloerkleed is na al die jaren nog steeds erg populair. De jute draden, waarvan de tapijten worden geweven, komen uit de Corchorus-plantenfamilie. Deze plant komt oorspronkelijk uit warme en natte landen als India, Bangladesh en China. De stengels worden in fabrieken of met de hand tot tapijten geweven. Het rendement is een zeer grondig, natuurlijk en duurzaam gewonnen equipage. Een jute vloerkleed kan niet op tegen de zachtheid van een hoogpolig vloerkleed, maar het prikt niet. Het blijft echter wel een robuust, stug materiaal.

Omdat het vloerkleed met de hand is gecreëerd, kan het zijn dat het vloerkleed onregelmatigheden vertoond. Dit laat dan ook het unieke kleur van dit natuurlijke materiaal zien.

Onderhoud
Een groot voordeel van een jute vloerkleed is het onderhoudsgemak. Even met de stofzuiger eroverheen en klaar. Als je het kleed echt wilt soppen, begin dan met water en droog het maximaal af. Het blijft een landelijk materiaal, wat als het te lang vochtig blijft, gaat rotten. We raden het af aan de slag te gaan met schoonmaakmiddelen. Gemorst? Dep het droog met een droge doek.

Poolhoogte
De poolhoogte verwijst naar de dikte van het vloerkleed. Hoe hoger de pool, hoe dikker het kleed. De poolhoogte van dit vloerkleed is 0,5 cm en is daarmee laagpolig.

Extra informatie
Merk

Kleur

Vorm

Materiaal

Poolhoogte

Laagpolig

Motief

Ruimte

Woonkamer, Slaapkamer

EAN

8718885271362

Denk ook aan...

-25%
149,00

3 beoordelingen

Levertijd: 3 - 4 weken