Vloerkleed Jute – Rond – Naturel – 180 x 180

129,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8718885273922
Beschrijving

Informatie Vloerkleed Jute – Rond – Naturel

Vloerkleed Jute is een trendy rond jute kleed. De combinatie van het jute materiaal met de orginele finish geven het kleed een zuivere en trendy look. Een jute vloerkleed voegt echt kleur toe aan je interieur!

Materiaal
Dit vloerkleed is gefabriceerd van 100% jute. Het jute vloerkleed is na al die jaren nog steeds erg geliefd. De jute draden, waarvan de tapijten worden geweven, komen uit de Corchorus-plantenfamilie. Deze plant komt oorspronkelijk uit warme en vochtige landen als India, Bangladesh en China. De stengels worden in fabrieken of met de hand tot tapijten geweven. Het resultaat is een zeer grondig, natuurlijk en duurzaam gewonnen equipage. Een jute vloerkleed kan niet op tegen de zachtheid van een hoogpolig vloerkleed, maar het prikt niet. Het blijft echter wel een robuust, stug uitrusting.

Omdat het vloerkleed met de hand is gefabriceerd, kan het zijn dat het vloerkleed onregelmatigheden vertoond. Dit laat dan tevens het unieke kenmerk van dit natuurlijke materiaal zien.

Onderhoud
Een groot voordeel van een jute vloerkleed is het onderhoudsgemak. Even met de stofzuiger eroverheen en klaar. Als je het kleed echt wilt soppen, start dan met water en droog het heerlijk af. Het blijft een robuust materiaal, wat als het te lang nat blijft, gaat rotten. We raden het af aan de slag te gaan met schoonmaakmiddelen. Gemorst? Dep het droog met een droge doek.

Poolhoogte
De poolhoogte verwijst naar de dikte van het vloerkleed. Hoe hoger de pool, hoe dikker het kleed. De poolhoogte van dit vloerkleed is 0,vijf cm en is daarmee laagpolig.

Extra informatie
Merk

Vorm

Materiaal

Poolhoogte

Laagpolig

Motief

Ruimte

Woonkamer, Slaapkamer

EAN

8718885273922