Vloerkleed Knitted – Zwart

129,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719323328655
Beschrijving

Informatie Vloerkleed Knitted – Zwart

Vloerkleed Knitted is een rond, zwart vloerkleed in een beweegelijk knooppatroon. Dit hippe kleed is een echte bijvoeging aan de vloer. Het katoenen vloerkleed heeft een mooi knooppatroon met bondige uitsparingen. Dit geeft het geheel een fantasierijke en luchtige indruk.

Materiaal
Dit vloerkleed is ontworpen van 100% katoen. Katoen is een authentieke vezel die afkomstig is van de katoenplant. Katoenen vloerkleden hebben genoeg uitstekende kenmerken. Zo zijn ze heel licht en luchtig, dun en flexibel, anti-allergisch en bovenal betaalbaar. Katoen is probleemloos om te bewerken, waardoor katoenen vloerkleden er zijn in verschillende diverse kleuren en patronen.

Onderhoud
Van alle species vloerkleden is het katoenen vloerkleed het gemakkelijkst schoon te maken. Je tilt het vloerkleed van de vloer en gooit het simpelweg in de wasmachine. Wel moet je er dan rekening mee houden dat het vloerkleed kan uitlopen in de wasmachine en dat kleuren na verschillende wasbeurten kunnen vervagen.

Stof, haren en vuil tussen de vezels verwijder je moeiteloos met een stofzuiger. Om plaatselijke slijtage op het vloerkleed te voorkomen, raden wij aan het vloerkleed eens per maand om te draaien.

Poolhoogte
De poolhoogte verwijst naar de dikte van het vloerkleed. Hoe hoger de pool, hoe dikker het kleed. De poolhoogte van dit vloerkleed is 0,5 cm en is daarmee laagpolig.

Extra informatie
Merk

Kleur

Vorm

Materiaal

Poolhoogte

Laagpolig

Motief

Ruimte

Woonkamer, Slaapkamer

EAN

8719323328655