Vloerkleed Mucria – Creme – 80 x 150

19,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8715342016399
Beschrijving

Wanneer je een vloerkleed uit onze Mucria vloerkleden assortiment aanschaft weet je beschermd dat je binnenwerk een volledig fonkelnieuwe uitstraling krijgt. Deze vloerkleden combineren klassiek met modern, waardoor deze retro vloerkleden weer helemaal on-trend zijn.

De distressed virtuositeit zorgt niet alleen voor een vintage uitstraling, maar ook voor een additionele stoer tintje aan deze vloerkleden.

Materiaal
Dit vloerkleed is gemaakt van 100% polyester. Polyester is een synthetische vezel; een soort kunststof dat wordt gesponnen tot garen, waaruit het vloerkleed geweven wordt. De kleuren van polyester vloerkleden komen extra optimaal tot hun recht. Naast dat polyester optische voordelen heeft, brengt dit materiaal tevens menig nuttige voordelen met zich mee. Zo is polyester zeer behoorlijk en slijtvast, pluist het niet en is het gemakkelijk in onderhoud.

Onderhoud
Eén van de belangrijkste voordelen van een polyester vloerkleed is dat het een gunstig absorptievermogen heeft en daarmee vlekbestendig is. De vorm van de vezels zorgt ervoor dat vuil zich niet kan hechten. Dit betekent echter niet dat het tapijt niet vies wordt, maar het is wel gemakkelijker schoon te houden en te maken dan onder andere polyamide of wol.

Stof, haren en vuil tussen de vezels verwijder je domweg met de stofzuiger. Om plaatselijke slijtage op het vloerkleed te voorkomen, raden wij aan het vloerkleed eens per maand om te omkeren.

Poolhoogte
De poolhoogte verwijst naar de dikte van het vloerkleed. Hoe hoger de pool, hoe dikker het kleed. De poolhoogte van dit vloerkleed is 0,vijf cm en is daarmee laagpolig.

Extra informatie
Merk

Kleur

Vorm

Materiaal

Poolhoogte

Laagpolig

Motief

Ruimte

Woonkamer, Slaapkamer

EAN

8715342016399

Denk ook aan...

-47%
299,00

7 beoordelingen

Levertijd: 5 - 7 werkdagen

-57%
9,99

0 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-22%
34,99

8 beoordelingen

Levertijd: Volgende werkdag verzonden!

-31%
44,99

0 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-45%
249,00

5 beoordelingen

Levertijd: 1 - 3 werkdagen