Vloerkleed Mucria – Donkerblauw – Blauw

49,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8715342013374
Beschrijving

Vloerkleed Mucria – Donkerblauw

Wanneer je een vloerkleed uit onze Mucria vloerkleden assortiment aanschaft weet je beschermd dat je interieur een algeheel nieuwe look krijgt. Deze vloerkleden samenstellen klassiek met modern, waardoor deze retro vloerkleden weer volledig on-trend zijn.

De distressed look zorgt niet alleen voor een vintage look, maar ook voor een additionele stoer tintje aan deze vloerkleden.

Materiaal
Dit vloerkleed is gecreëerd van 100% polyester. Polyester is een synthetische vezel; een soort kunststof dat wordt gesponnen tot garen, waaruit het vloerkleed geweven wordt. De kleuren van polyester vloerkleden komen extra ultiem tot hun recht. Naast dat polyester optische voordelen heeft, brengt dit materiaal ook verscheidene nuttige voordelen met zich mee. Zo is polyester zeer stevig en slijtvast, pluist het niet en is het moeiteloos in onderhoud.

Onderhoud
Eén van de meest gewaardeerde voordelen van een polyester vloerkleed is dat het een gunstig absorptievermogen heeft en daarmee vlekbestendig is. De structuur van de vezels zorgt ervoor dat vuil zich niet kan hechten. Dit betekent echter niet dat het tapijt niet vies wordt, maar het is wel gemakkelijker schoon te houden en te maken dan bijv. polyamide of wol.

Stof, haren en vuil tussen de vezels elimineer je simpelweg met de stofzuiger. Om plaatselijke slijtage op het vloerkleed te voorkomen, raden wij aan het vloerkleed eens per maand om te omdraaien.

Poolhoogte
De poolhoogte verwijst naar de dikte van het vloerkleed. Hoe hoger de pool, hoe dikker het kleed. De poolhoogte van dit vloerkleed is 0,5 centimeter en is daarmee laagpolig.

Extra informatie
Merk

Kleur

Vorm

Materiaal

Poolhoogte

Laagpolig

Motief

Ruimte

Woonkamer, Slaapkamer

EAN

8715342013374

Denk ook aan...

-48%