Vloerkleed Mucria – Lichtblauw – Blauw – 160 x 230

69,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8715342014371
Beschrijving

Informatie Vloerkleed Mucria – Lichtblauw

Wanneer je een vloerkleed uit onze Mucria vloerkleden assortiment aanschaft weet je zeker dat je binnenhuis een afgeladen kersverse uitstraling krijgt. Deze vloerkleden opbouwen klassiek met modern, waardoor deze vintage vloerkleden weer honderd procent on-trend zijn.

De distressed look zorgt niet alleen voor een vintage look, maar ook voor een additionele stoer tintje aan deze vloerkleden.

Materiaal
Dit vloerkleed is ontworpen van 100% polyester. Polyester is een synthetische vezel; een soort kunststof dat wordt gesponnen tot garen, waaruit het vloerkleed geweven wordt. De kleuren van polyester vloerkleden komen aanvullende optimaal tot hun recht. Naast dat polyester optische voordelen heeft, brengt dit uitrusting mede verscheidene nuttige voordelen met zich mee. Zo is polyester zeer behoorlijk en slijtvast, pluist het niet en is het gemakkelijk in onderhoud.

Onderhoud
Eén van de beste voordelen van een polyester vloerkleed is dat het een goedkoop absorptievermogen heeft en daarmee vlekbestendig is. De vorm van de vezels zorgt ervoor dat vuil zich niet kan hechten. Dit betekent echter niet dat het tapijt niet vies wordt, maar het is wel gemakkelijker schoon te houden en te maken dan onder andere polyamide of wol.

Stof, haren en vuil tussen de vezels verwijder je doodeenvoudig met de stofzuiger. Om plaatselijke slijtage op het vloerkleed te voorkomen, raden wij aan het vloerkleed eens per maand om te rondraaien.

Poolhoogte
De poolhoogte verwijst naar de dikte van het vloerkleed. Hoe hoger de pool, hoe dikker het kleed. De poolhoogte van dit vloerkleed is 0,vijf cm en is daarmee laagpolig.

Extra informatie
Merk

Kleur

Vorm

Materiaal

Poolhoogte

Laagpolig

Motief

Ruimte

Woonkamer, Slaapkamer

EAN

8715342014371

Denk ook aan...

-18%
89,00

0 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

79,99

0 beoordelingen

Levertijd: Volgende werkdag verzonden!

-38%
24,99

3 beoordelingen

Levertijd: Volgende werkdag verzonden!