Vloerkleed Mucria – Lichtblauw – Blauw – 200 x 290

119,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8715342014388
Beschrijving

Vloerkleed Mucria – Lichtblauw

Wanneer je een vloerkleed uit onze Mucria vloerkleden collectie aanschaft weet je afgeschermd dat je interieur een volkomen nieuwe uitstraling krijgt. Deze vloerkleden combineren klassiek met modern, waardoor deze nostalgisch vloerkleden weer volledig on-trend zijn.

De distressed virtuositeit waakt niet alleen voor een retro virtuositeit, maar tevens voor een extra stoer tintje aan deze vloerkleden.

Materiaal
Dit vloerkleed is gefabriceerd van 100% polyester. Polyester is een synthetische vezel; een soort kunststof dat wordt gesponnen tot garen, waaruit het vloerkleed geweven wordt. De kleuren van polyester vloerkleden komen additionele extreem tot hun recht. Naast dat polyester optische voordelen heeft, brengt dit materiaal ook vele functionele voordelen met zich mee. Zo is polyester zeer behoorlijk en slijtvast, pluist het niet en is het aangenaam in onderhoud.

Onderhoud
Eén van de beste voordelen van een polyester vloerkleed is dat het een gunstig absorptievermogen heeft en daarmee vlekbestendig is. De constructie van de vezels zorgt ervoor dat vuil zich niet kan hechten. Dit betekent echter niet dat het tapijt niet vies wordt, maar het is wel gemakkelijker schoon te houden en te maken dan bijvoorbeeld polyamide of wol.

Stof, haren en vuil tussen de vezels verwijder je simpelweg met de stofzuiger. Om plaatselijke slijtage op het vloerkleed te voorkomen, raden wij aan het vloerkleed eens per maand om te omdraaien.

Poolhoogte
De poolhoogte verwijst naar de dikte van het vloerkleed. Hoe hoger de pool, hoe dikker het kleed. De poolhoogte van dit vloerkleed is 0,vijf cm en is daarmee laagpolig.

Extra informatie
Merk

Kleur

Vorm

Materiaal

Poolhoogte

Laagpolig

EAN

8715342014388

Denk ook aan...

-50%
99,99

0 beoordelingen

Levertijd: 5 - 7 werkdagen

-20%
-23%
169,00

2 beoordelingen

Levertijd: 3 - 4 weken

-50%
29,99

5 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen