Vloerkleed Mucria – Navy – 200 x 290

119,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8715342013541
Beschrijving

Vloerkleed Mucria – Navy

Wanneer je een vloerkleed uit onze Mucria vloerkleden voorraad aanschaft weet je afgeschermd dat je binnenwerk een volmaakt fonkelnieuwe virtuositeit krijgt. Deze vloerkleden combineren klassiek met modern, waardoor deze vintage vloerkleden weer helemaal on-trend zijn.

De distressed virtuositeit zorgt niet alleen voor een vintage look, maar bovendien voor een extra stoer tintje aan deze vloerkleden.

Materiaal
Dit vloerkleed is ontwikkeld van 100% polyester. Polyester is een synthetische vezel; een soort kunststof dat wordt gesponnen tot garen, waaruit het vloerkleed geweven wordt. De kleuren van polyester vloerkleden komen extra heerlijk tot hun recht. Naast dat polyester optische voordelen heeft, brengt dit materiaal ook menig functionele voordelen met zich mee. Zo is polyester zeer stevig en slijtvast, pluist het niet en is het probleemloos in onderhoud.

Onderhoud
Eén van de beste voordelen van een polyester vloerkleed is dat het een gunstig absorptievermogen heeft en daarmee vlekbestendig is. De opbouw van de vezels zorgt ervoor dat vuil zich niet kan hechten. Dit betekent echter niet dat het tapijt niet vies wordt, maar het is wel gemakkelijker schoon te houden en te maken dan onder andere polyamide of wol.

Stof, haren en vuil tussen de vezels elimineer je simpelweg met de stofzuiger. Om plaatselijke slijtage op het vloerkleed te voorkomen, raden wij aan het vloerkleed eens per maand om te omdraaien.

Poolhoogte
De poolhoogte verwijst naar de dikte van het vloerkleed. Hoe hoger de pool, hoe dikker het kleed. De poolhoogte van dit vloerkleed is 0,vijf cm en is daarmee laagpolig.

Extra informatie
Merk

Vorm

Materiaal

Poolhoogte

Laagpolig

Motief

Ruimte

Woonkamer, Slaapkamer

EAN

8715342013541